Veranderen is een keuze
Image default
Woningen

De experts van deze winkel helpen je graag bij het stofferen van je woning in regio Hilversum

Heb je een nieuw huis of appartement in regio Hilversum, en kun je wel wat hulp gebruiken bij het stofferen van je nieuwe stulpje? Voor een ruim aanbod aan verschillende soorten vloerbedekking, gordijnen en behang van kwaliteitsmerken om te stofferen reken je op Vivante Bekenkamp uit Hilversum. Deze stoffeerexpert heeft verschillende vestigingen met showroom, waar je het uitgebreide assortiment in alle rust bekijkt. Als je er bijvoorbeeld nog niet uit bent of je voor laminaat, tapijt of vinyl wilt gaan, adviseren de medewerkers van deze winkel je met plezier. Heb je hulp nodig bij het leggen van je nieuwe vloer of het ophangen van je rolgordijnen? Dat is geen enkel probleem. De monteurs van deze winkel monteren jouw aanwinsten zorgvuldig, zodat je er lang van kunt genieten.

Zoek je nog stijlvolle en unieke raamdecoratie voor je badkamer?

Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer denk je misschien niet meteen aan de raamdecoratie in deze ruimte. In veel badkamers hangt er dan ook niets voor het raam, vooral als het maar een klein raam is. Dat is zonde, want de juiste raamdecoratie kan je badkamer een luxueuze uitstraling geven. Bij Vivante Bekenkamp vind je houten shutters voor de badkamer die behandeld zijn met een speciale coating. Daardoor zijn ze bestand tegen vocht en zeer geschikt voor gebruik in de badkamer. De shutters zijn eenvoudig te bedienen: je past de lichtinval in je badkamer en de mate van privacy heel gemakkelijk aan. Ben je op zoek naar houten shutters voor jouw badkamer in regio Hilversum of wil je advies als je gaat stofferen? Dan reken je op deze stoffeerexpert. Maak je niet druk als jouw badkamerraam een aparte vorm heeft. De shutters worden namelijk volledig op maat gemaakt voor jouw badkamer, of je raam nu ovaal, rond of vierkant is.

Bekijk direct het volledige aanbod van deze specialist

Kun je niet wachten om inspiratie op te doen? Dan bekijk je het aanbod van deze winkel op hun website. Het team van Vivante Bekenkamp heet je tevens graag welkom in hun showroom. Daar bekijk je alle soorten vloerbedekking en raamdecoratie in het echt en ontvang je desgewenst advies, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Als je al vragen hebt, neem je gerust contact op met deze stoffeerspecialist. De medewerkers staan je graag te woord.