Veranderen is een keuze
Image default
Aanbiedingen

De kracht van mindfulness!

Het moet anders! Veel mensen roepen het, weinigen doen er wat aan. Toch groeit het aantal mensen dat een nieuwe draai aan het leven weet te geven. Het hoeft namelijk niet heel moeilijk of ingewikkeld. Als je er maar met de volle 100% achter staat. Hoe dan? Met mindfulness. Je hebt er vast al eens van gehoord of over gehoord. De verhalen zijn divers maar toch hebben de meest mensen er baat bij. Een gang naar een psycholoog is wat lastiger en zwaarder beladen. Het volgen van een mindfulness training is vrij makkelijk te regelen. Je laat weten dat je interesse hebt. Je krijgt een intakegesprek en aan de hand van de bevindingen hieruit word je vertelt of je een geschikte kandidaat bent.

Mindfulness training is voor iedereen geschikt

Welke mensen kun je tegen komen in een training? Mensen die futloos zijn, geen energie hebben, continu van klus naar klus leven, depressief raken, zich afvragen of dit het nu is, slaapproblemen hebben, rusteloos zijn, fysieke problemen ondervinden, last van stress hebben en nog heel veel meer. In het kort gezegd is het voor iedereen gezond om weer contact te maken met het nu, te leven in het nu, met aandacht in het moment zijn, bij de dingen die je doet. Zie het als het resetten van je geest en gemoed. Het neveneffect is dat je je gezonder gaat voelen, dat je meer ruimte gaat ervaren en dat je bewuster keuzes maakt en prioriteiten stelt.

Meld je nu aan training mindfulness in Deventer

Mindfulness Deventer heeft jarenlange ervaring met het trainen van groepen. Meestal duurt een training 8 weken. Het resultaat valt en staat met het doen van de huiswerkopdrachten. Denk niet af en toe een bijeenkomst bij te wonen en verder niets te doen. Dan zal er niets veranderen. Jij hebt de sleutel in handen. Geef het een kans en ervaar de figuurlijke en soms letterlijke verlichting in je leven.

 

https://www.tanneverhulst.nl