Veranderen is een keuze
Image default
Health / Alternative

Een nieuwe ultramoderne tandartspraktijk in Antwerpen

Dentius Nieuw-Zuid heeft enkele speciale eigenschappen die de praktijk onderscheiden van andere tandartsen. Zo maakt deze goede tandarts in Antwerpen enkel en alleen gebruik van de meest moderne apparatuur die er op de markt te vinden is om uw gebit de beste verzorging te kunnen bieden. Daarnaast focussen de tandartsen binnen de praktijk zich 100% op u als patiënt doordat zij geen administratieve verplichtingen hebben. Hun enige taak is zorg dragen voor uw tanden. Om te garanderen dat deze sterk en gezond blijven zet Dentius Nieuw-Zuid sterk in op preventie van tandproblemen. Voorkomen is namelijk nog altijd beter dan genezen.

De nieuwe tandartspraktijk is geopend

Dentius opent een nieuwe en ultramoderne praktijk in tandheelkunde in Antwerpen en kan daardoor nog meer patiënten in Antwerpen helpen hun gebit schoon en gezond te houden. Dentius heeft een unieke aanpak die de patiënt centraal stelt. Meer lezen over de werking van deze moderne praktijk waar een enthousiast team van tandartsen en assistenten klaarstaat om u te helpen uw gebit zo goed mogelijk te onderhouden? Ga naar naar de website van Dentius Nieuw-Zuid

De behandelingen

Als u nog op zoek bent naar een goede tandarts of tandartspraktijk in Antwerpen, weet dan dat u bij Dentius Nieuw-Zuid onder andere terecht kan voor implantologie, kindertandheelkunde, kroon- en brugwerk en nog vele andere behandelingen. Dankzij de grote gedeelde expertise onder de tandartsen van Dentius zijn ze bij Dentius Nieuw-Zuid in staat u bij een enorm breed gamma aan verschillende soorten tandproblemen te helpen, zowel op tandheelkundig als op esthetisch gebied.

http://dentius.be