Veranderen is een keuze
Image default
Health / Alternative

Extra hulp tijdens het inparkeren van uw camper.

Inmiddels kent iedereen wel de laatste reclamecampagne van Holland Cassino (gokkantoor) waarbij de spelersmentaliteit en het inzicht centraal staan. Deze kenmerken heeft iemand van nature al in zich en vallen dus niet aan te leren. Hoewel er veel varianten zijn die worden ingezet tijdens deze campagne, maar het begon allemaal met het filmpje waarbij twee mensen rustig aan het genieten waren op een camping. Tijdens het genieten komt er een nieuwe gast op de camping aan, die zijn camper achteruit wilt gaan inparkeren. Op dit moment besluiten de man en vrouw fiches op tafel te leggen en een weddenschap af te sluiten of het de man wel of niet gaat lukken (onder de begeleiding van zijn vrouw). Uiteindelijk lukt het de man niet en rijdt hij over enkele tenten heen.

Om te voorkomen dat u net als de man in het filmpje eindigt en tijdens het achteruit inparkeren tegen allerlei dingen aanrijdt, zijn er vandaag de dag veel aanbieders op het gebied van een achteruitrijcamera. Uiteraard is het niet zo dat er één achteruitrijcamera is voor ieder vervoersmiddel. Hoe groter uw voertuig is, hoe groter het aantal graden de lens van de camera moet zijn. Het aantal graden van de lens bepaalt namelijk hoeveel u kunt zien met behulp van de achteruitrijcamera. Zodoende zijn er vandaag de dag ook speciale achteruitrijcamera’s voor campers ontwikkeld.

Een achteruitrijcamera camperbiedt u namelijk meer zicht tijdens het achteruit manoeuvreren van dit enorme voertuig. En tenzij u van beroep een vrachtwagenchauffeur bent, kunt u alle hulp gebruiken tijdens het inparkeren die u kunt krijgen. Dankzij de handigheid van deze speciale achteruitrijcamera hoeft u nooit meer iemand om hulp te vragen tijdens het inparkeren van uw camper en hoeft u, indien u alleen bent, niet meer halverwege de manoeuvre uit te stappen om te kijken hoeveel ruimte u nog heeft (en of dit gaat passen).

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl