Kiezen voor een borstvergroting

Een borstvergroting is voor sommige vrouwen een uitkomst. Mooie, volle borsten geven meer zelfvertrouwen en verbeteren voor veel mensen het zelfbeeld. Niet voor niets is dit een van de meest uitgevoerde plastische ingrepen. Bent u op zoek naar een betrouwbare kliniek waar u een borstvergroting kunt laten uitvoeren? Maak een afspraak bij Mediclinic voor een borstvergroting nabij Antwerpen, en laat u informeren over de voordelen, nadelen en risico’s van deze ingreep.

Wat houdt een borstvergroting precies in?

Wanneer u een borstvergroting nabij Antwerpen wilt laten uitvoeren, is de eerste stap om een consult aan te vragen bij een betrouwbare kliniek die ervaring heeft met de procedure. Nadat de prothese is opgemeten, kan deze bij u geplaatst worden.

Wat voor resultaat heeft u op het oog?

Borsten zijn er in allerlei vormen en maten. Met een prothese kunt u in principe ook alle kanten op. De meeste vrouwen kiezen ervoor om een zo natuurlijk mogelijk effect te bereiken. Maar sommigen willen juist een meer opvallende boezem. Tijdens het consult wordt voor u een prothese op maat aangemeten.

De plastische ingreep zelf

Na het consult en het opmeten van het implantaat kan de ingreep plaatsvinden. Bij een borstvergroting wordt u volledig onder narcose gebracht. Daarna wordt via een zo klein mogelijke opening een siliconen prothese geplaatst. De ingreep is relatief eenvoudig, en u zult er weinig last van hebben. Na een week of zes bent u alweer voldoende hersteld om weer te sporten en zware dingen te tillen.

Een betrouwbare kliniek voor een borstvergroting nabij Antwerpen

Wilt u een borstvergroting in de regio van Antwerpen laten uitvoeren? Kies dan voor een ervaren en betrouwbare kliniek. Want vergis u niet: het is en blijft een ingrijpende operatie, waarbij het belangrijk is dat de arts nauwkeurig en hygiënisch werkt. Laat u dan ook goed inlichten tijdens het consult.

label,

Over de auteur