Particuliere ouderenzorg: een vertrouwde plek voor de bewoners

Met particuliere ouderenzorg wordt voor elke bewoner een vertrouwde plek gecreëerd. Bijvoorbeeld doordat een particulier verpleeghuis vaak bewust kleinschalig wordt gehouden. Zo ook bij de particuliere ouderenzorg organisatie Compartijn. In hun particuliere verpleeghuizen, verspreid over Nederland, bevinden zich 20 tot maximaal 40 appartementen. Daardoor kennen alle bewoners elkaar en ook de medewerkers kennen alle bewoners goed. In de particuliere ouderenzorg wordt er de tijd genomen voor iedere bewoner, zowel tijdens de zorg die een bewoner nodig heeft als tijdens activiteiten die worden georganiseerd als dagbesteding. Daardoor wordt er een echt thuisgevoel gecreëerd bij de bewoners.

24 uur per dag veiligheid

Met behulp van moderne technologie wordt de veiligheid van de bewoners bij Compartijn 24 uur per dag in de gaten gehouden. Maar dat is natuurlijk niet alles. Met de all-inclusive zorg van deze particuliere ouderenzorg organisatie, worden zowel de bewoners als hun familieleden ontzorgd. Zo worden alle zorgafspraken met artsen, fysiotherapeuten of andere behandelaars gecoördineerd. Indien nodig wordt ook het vervoer naar bijvoorbeeld het ziekenhuis geregeld. Hiervoor worden geen extra kosten geregeld, want dit valt allemaal onder de woonservicekosten. Ook de versbereide maaltijden en de schoonmaak van het appartement valt hieronder. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd waaraan kan worden deelgenomen en zijn er gemeenschappelijk voorzieningen, zoals een bibliotheek en een wellness.

Rekening houden met de persoonlijke levensstijl

Het is voor Compartijn belangrijk om rekening te houden met de persoonlijke levensstijl van de bewoners. Heeft iemand veel en vaak visite over de vloer? Dit wordt van harte aangemoedigd. Gasten kunnen mee-eten en ook heeft elk particulier verpleeghuis een gastenkamer, zodat de gasten ook kunnen blijven slapen. De aandacht voor goed en gezond eten en drinken en het bieden van een luxe omgeving maken Compartijn tot een bijzondere particuliere ouderzorg organisatie. Op de website vindt u meer informatie over ieder particulier verpleeghuis en kunt u contact opnemen met de organisatie.

label,

Over de auteur