Sensuele Tantra massage

Sensuele Tantra massage wordt steeds populairder vooral bij vrouwen, omdat magazines als Happinez en Feeling hierover schrijven. Zodoende is de meest ervaren tantra masseur van België gevraagd om meer uitleg te geven over Tantra zelf, de massage, soort klanten, ervaringen en zo verder. Het is de media die vrouwen doet beseffen dat zij zich niet meer moeten laten doen.  In een relatie kan er op regelmatige wijze de liefde worden bedreven, maar vaak is het de man die daar niet de juiste prestaties levert. Dit kan zijn door vermoeidheid, desinteresse of een gebrek aan intimiteit. Dus gaan vrouwen op zoek en vinden hun geluk bij Xander van Tantra for Life.

Een bezoek aan de praktijk laat zien dat alles piekfijn in orde is. Hygiëne voor alles. De dames krijgen een tandenborstel, badjas, badslippers en scheermesje. Na de massage krijgen de klanten een flesje water zodat zij op de terugreis voldoende water kunnen drinken. Omdat diverse blokkades worden opgeheven tijdens de massage moeten de afvalstoffen worden afgevoerd. Veel water drinken helpt hierbij.

Xander heeft het laatste half jaar zeer veel gereisd en overal opleiding genoten. Hierdoor blijft de kennis op peil en kan deze worden overgedragen aan een nieuwe generatie masseurs. Hierin werkt hij samen met diverse masseurs uit de regio Turnhout. Turnhout zou je kunnen zien als de tantra hoofdstad van Europa waarbij de massagepraktijken samenwerken met de hotels in de regio waardoor zij een arrangement kunnen aanbieden.

Vertrouwen is bij een tantra massage voor vrouwen heel belangrijk, omdat een vrouw zich volledig moet kunnen overgeven. Overgeven aan de handen van de masseur die haar grenzen respecteert. Hierdoor voelt de vrouw zich veilig en kan optimaal genieten. Wanneer een vrouw liever wordt gemasseerd door vrouw, dan behoort dit tot de mogelijkheden. De meeste vrouwen worden liever gemasseerd door een man, omdat zij tijdens de body to body elementen zijn lingam tegen hun yoni kunnen voelen. Dit is heel intiem zonder dat er een copulatie plaatsvindt. Zeker wanneer vrouwen op hun buik liggen en op de rugzijde worden verwend komen zij volledig in een roes terecht. Een roes die hen alles volledig doet vergeten. Geen zorgen, geen stress, maar puur een moment voor hen zelf. Dit is de manier om het dagelijks leven aan te kunnen. Overigens is de massage die door vrouwen wordt verzorgd op een massagebank. Dit is minder intens dan de massage die wordt gegeven op een massagemat door een man. De dames houden de kleding aan, maar de mannelijke masseur kan niet wat sensueler en energetisch beter werken door naakt te zijn. De vrouwen genieten ervan!

label

Over de auteur