Start burn-out begeleiding voor jezelf of je werknemer

Tegenwoordig hoor je het helaas steeds vaker: iemand is in een burn-out beland. Maar wat houdt dit nu precies in en wat doe je er tegen? Een burn-out is een uitputtingstoestand van lichaam en geest. Het is als het ware het eindstadium van een langdurige periode van stress en (over)spanning. Mensen met een burn-out zijn fysiek volledig uitgeput. Men is moe, lusteloos en kampt meer met slaapproblemen, omdat het zenuwsysteem continu ‘aan’ staat. Merk je dat jijzelf in een burn-out beland bent of zie je dat een van je werknemers richting een burn-out gaat? Grijp dan tijdig in! Bij het tijdig ingrijpen met een actieve aanpak van een burn-out, is de kans dat je sneller herstelt groter.

Start de begeleiding

Heb jij of heeft een van jouw medewerkers last van een burn-out? Neem de tijd om te herstellen middels de begeleiding van MYCS. Zij beschikken over vele tools om jou de handvaten te geven die je nodig hebt om er weer bovenop te komen. Er wordt altijd gestart met een intake. Hierin wordt onderzocht waarom hij of zij stress en angst ervaart en wat er aan kan worden gedaan. Tevens wordt er dan aandacht besteed aan de eventuele preventie van een burn-out. Wanneer de burn-out begeleiding start, zal dit een intensieve periode beslaan van één maand. Daarin wordt de focus gelegd op meer zelfkennis en het definiëren van jouw talent en kracht. Jouw zelfkennis is namelijk curiaal voor het bepalen van je grenzen. En het aangeven van grenzen is uiterst belangrijk om niet overspoeld te worden met taken die niet voor jou bedoeld zijn.

Neem telefonisch contact met hen op

Wil jij je graag aanmelden voor een burn-out begeleiding van MYCS? Of wil je een van je medewerkers aanmelden? Neem dan telefonisch contact met hen op of vul het contactformulier in. Start de weg naar herstel en zorg dat jij of je medewerker er weer volledig bovenop komt.

label

Over de auteur