Uw wensen worden gehoord bij een particulier verpleeghuis

Gaat het verkrijgen van zorg thuis niet meer? Dan is het altijd fijn om te weten dat er een particulier verpleeghuis is, waar uw wensen worden gehoord. Zo woont u bij Compartijn altijd in uw eigen appartement, waar u de volledige vrijheid heeft, maar dan met de beste zorg. Zo geniet u van heerlijk eten en drinken, mag familie altijd langskomen en krijgt u elke dag de beste zorg. En wist u dat het ontvangen van particuliere ouderenzorg en het wonen in een particulier verpleeghuis van Compartijn niet veel duurder hoeft te zijn dan het wonen in een traditioneel verpleeghuis? Op de website van deze organisatie leest u waarom.

Een particulier verpleeghuis met een uniek all-in concept

Vrijwel iedereen wil onbezorgd hun oude dag besteden. Als u dit ook wilt, kunt u kiezen voor het all-in concept van Compartijn waar u leeft in een van de luxe huizen van Compartijn. In dit particulier verpleeghuis wordt u volledig ontzorgd op het gebied van financiën, zorg en onderhoud aan uw appartement. U betaalt bij deze specialist in particuliere ouderenzorg enkel zelf uw zorgpremie en eventuele eigen bijdragen. De medewerkers van het particulier verpleeghuis zorgen ervoor dat alle andere financiële zaken voor u uit handen genomen worden. De prijs die u aan Compartijn betaalt, bevat het wonen, televisie en internet, gemeentelijke belastingen, de diensten van de klusjesman en eten en drinken voor u en uw gasten.

Particuliere ouderenzorg in een gezellig verpleeghuis bij u in de buurt

Lukt het niet meer om de beste zorg thuis te ontvangen? Maar wilt u wel volop genieten van het leven? Kies dan voor particuliere ouderenzorg in een gezellig particulier verpleeghuis bij u in de buurt. Met meer dan tien verschillende complexen is er altijd wel eentje dichtbij. Zo vindt u ze bijvoorbeeld in Tilburg, Enschede, Den Haag en Ede. Een goede particuliere ouderenzorg staat bij Compartijn hoog in het vaandel. Zo zit er 24 uur per dag en 7 dagen per week iemand voor u klaar als u zorg nodig heeft, wordt het huishouden voor u gedaan en krijgt u elke dag het lekkerste eten en drinken in het particulier verpleeghuis.

label,

Over de auteur