Veranderen is een keuze
Image default
Aanbiedingen

Waarom zijn houten vloeren nog steeds zo ontzettend ‘hot’?

Waarom zijn houten vloeren nog steeds zo ontzettend ‘hot’?

Houten vloeren, je komt ze nog geregeld tegen. Ze zullen ook niet zo snel uit de mode raken. Veel mensen vallen voor de charme van een echte houten vloer. Het kan namelijk een hele natuurlijke en warme uitstraling geven aan je interieur. Houten vloeren zijn te verkrijgen in verschillende soorten en kleuren. Hierdoor passen deze vloeren in ieder interieur. Ook kan een houten vloer letterlijk ‘hot’ zijn wanneer je er vloerverwarming onder plaatst. Dit is namelijk geen enkel probleem. 

Waar je zo’n mooie houten vloer kunt kopen? Bij Bebo Parket natuurlijk! Hier heb je de keuze uit tal van verschillende soorten houten vloeren, alsook andere soorten vloeren zoals bijvoorbeeld tegels, kurkvloeren of een PVC vloer. In deze blog zullen we echter wat dieper ingaan op de houten vloer. Lees snel verder!

 

Van fineer tot eiken en beuken

Ben je op zoek naar een houten vloer van fineer, eiken of beuken? Of ben je helemaal weg van een rustiek houten vloer met noesten? Wil je echt massief hout of juist wat meer onderhoudsvriendelijk parket? En heb je nog voorkeur voor een bepaald motief waarin je de houten vloer gelegd wilt hebben? Denk bijvoorbeeld aan een speels visgraat motief wat op dit moment zeer populair is. Alles is mogelijk.

 

Vloerverwarming is geen enkel probleem

Wist je dat een houten vloer en vloerverwarming goed samen gaan? Net als een PVC vloer kan ook een houten vloer prima gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Zo kun je jouw schoenen bij thuiskomst meteen aan de kant doen! Koude voeten? Wat zijn dat?

 

Even oppoetsen en je vloer is weer als nieuw!

Wanneer je hebt gekozen voor een massief houten vloer kan het zijn dat je vloer na verloop van tijd iets dof begint te worden. Dit is vrij normaal voor een dergelijke vloer. Gelukkig is dit probleem gemakkelijk te verhelpen door eens in de zoveel tijd de vloer lichtjes op te schuren om hem vervolgens opnieuw van een laklaag te voorzien. Wanneer je slechts één doffe plek hebt is het de moeite vaak niet waard. Je kunt er in zo’n geval voor kiezen om iets op de doffe plek te zetten of leggen, zoals een mooi vloerkleedje. Is je vloer op meer plekken dof geworden? Even oppoetsen en je houten vloer is weer als nieuw!

 

https://www.beboparket.nl/