Veranderen is een keuze
Image default
Gezondheid

Wanneer u last heeft van chronische vermoeidheid is een effectieve behandeling essentieel

Het leven kan soms erg hectisch zijn en iedereen is weleens moe. Maar wat als u nu al voor een langere tijd erg moe bent? Sterker nog, wat als u nu last heeft van chronische vermoeidheid? Dan heeft dat enorm veel effect op uw dagelijkse leven. Ineens is alles teveel gevraagd en heeft u nergens meer puf voor. Wellicht heeft u al veel geprobeerd om het te verhelpen en loopt u al maanden bij de huisarts of psycholoog. Tevergeefs, want nog geen enkele behandeling heeft tot nu toe geholpen. Dit is natuurlijk erg frustrerend, maar gelukkig is daar Revalis.

Een kliniek voor chronische pijn en/of vermoeidheid

Revalis is een gespecialiseerde kliniek in Den Bosch voor de integrale behandeling van chronische pijn en/of vermoeidheid. Om dit te realiseren, werken zij met een uniek behandelprogramma. Nadat u een verwijzing van uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist heeft ontvangen, kunt u bij hen terecht voor een behandeling voor uw chronische vermoeidheid. Na zorgvuldige diagnostiek krijgt u bij hen een passend behandelprogramma. Hierbij richten zij zich op gedrag en gezondheid en niet op ziekte en zorg. Start u bij hen een behandeling, dan vragen ze u eerst om een vragenlijst in te vullen en wordt er een startgesprek gepland met een behandelaar. Vervolgens krijgt u een fysiotherapeutisch en psychologisch onderzoek. De resultaten hiervan worden beoordeeld door de revalidatiearts en als laatst vindt er een eindgesprek met uw behandelaar plaats. Aan de hand hiervan wordt er bij indicatie een behandelplan opgesteld. Daarna wordt er met de revalidatiebehandeling gestart.

Meld u aan

Wilt u graag meer weten over een behandeling bij Revalis in Den Bosch voor chronische vermoeidheid? Zij zorgen er niet alleen voor dat u zich weer beter voelt, maar ook dat u weer goed gaat functioneren in de maatschappij. Zij leggen dan ook een grote focus op maatschappelijke participatie. Heeft u een doorverwijzing van uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist? Dan kunt u zich online aanmelden als patiënt of telefonisch contact met hen opnemen voor een chronische vermoeidheid behandeling.

https://www.revalis.nl/