Veranderen is een keuze
Image default
Gezondheid

Deze fysiotherapie in Ede helpt uw klachten op te lossen

Heeft u aanhoudende spierpijn of ervaart u spontaan nekklachten door een verkeerde houding? Als mens bewegen we veel en soms wordt er door verkeerde bewegingen pijn veroorzaakt. Dat is iets waar we veel last door kunnen ondervinden. Fysiotherapie Beatrix is de fysiotherapiepraktijk in Ede waar u terecht kunt voor fysiotherapie om van uw klachten af te komen. Zo kunt u snel weer soepel bewegen en met plezier uw gewenste activiteiten ondernemen.

Volg fysiotherapie bij deze praktijk in Ede

Wilt u snel van uw klachten af? Fysiotherapie Beatrixpark staat voor u klaar om samen met hun gespecialiseerde fysiotherapeuten u weer goed te laten voelen. De verschillende fysiotherapeuten hebben kennis over verschillende specialisaties en de praktijk heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. Het behandelteam van deze fysiotherapiepraktijk in Ede is op de hoogte van alle recente kennis binnen hun vakgebied. Zo kunt u ervan zeker zijn dat u te allen tijde in goede handen bent.

Geriatriefysiotherapie helpt tegen achteruitgang in zelfredzaamheid en zelfstandigheid

Een van de redenen waarom we over de jaren heen minder soepel kunnen bewegen, is ouderdom. Uw reservecapaciteit vermindert en dat heeft effect op de dagelijkse activiteiten. Bepaalde ziektebeelden gaan gepaard met achteruitgang in zelfredzaamheid en zelfstandigheid. Dit zijn ziektes zoals de ziekte van Parkinson, dementie, MS, reuma, hartfalen, artrose en longproblemen. Gelukkig is er een manier om de achteruitgang van zelfstandigheid te voorkomen of zo lang mogelijk uit te stellen. Hierbij is geriatriefysiotherapie essentieel. Tijdens geriatriefysiotherapie wordt u begeleid door een geriatriefysiotherapeut die gespecialiseerd is het voorkomen van klachten en complexe gezondheidsproblemen bij kwetsbare mensen. Preventief blijven bewegen is hierbij zeer belangrijk.

Kies voor een effectief behandelplan

Ervaart u klachten waarvoor u bij deze praktijk in Ede fysiotherapie wilt volgen? Of wilt u meer informatie ontvangen over geriatriefysiotherapie? Vertel uw klachten aan het behandelteam van deze fysiotherapie in Ede en zij verwijzen u naar de juiste behandeling en fysiotherapeut. Zij vinden altijd de juiste oplossing voor u.