Veranderen is een keuze
Gezondheid

Kies voor fysiotherapie van deze praktijk te Roosendaal

Als u last heeft van spieren en gewrichten of een blessure bent opgelopen die niet met rust wegtrekt, is het wellicht verstandig om een behandeling bij de fysiotherapeut aan te vragen. Door samen te werken met uw therapeut kunt u veranderingen doorvoeren waardoor u vrijer kunt bewegen, meer energie heeft en grotendeels pijnvrij door het leven kunt gaan. Fysiotherapie wordt bij ouderen doorgaans preventief ingezet om rugklachten te voorkomen en vitaler te blijven. Dit laatste is een belangrijk onderdeel van de behandelingen waarmee in de fysiotherapie gewerkt wordt.

Vele behandelingen en specialisaties op één locatie

Zoekt u naar een praktijk in Roosendaal voor fysiotherapie of aanverwante behandelingen, dan kunt u terecht bij Fysiotherapie de Molenbeek! De therapeuten van deze praktijk zijn gespecialiseerd in vele verschillende behandelingen waaronder reguliere fysiotherapie, manuele therapie en oedeemtherapie. Op deze locatie kunt u dus fysiotherapie voor een diversiteit aan klachten volgen dichtbij uw woning in de buurt van Roosendaal. Als u overlappende klachten heeft die normaliter niet met elkaar in verband worden gebracht biedt deze behandeling zeker uitkomst. Fysiotherapie de Molenbeek uit Roosendaal staat voor een gedegen behandeling die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet. Het personeel van de praktijk leert continu bij om de nieuwste technieken toe te kunnen passen aan de hand van nieuwe inzichten in het vakgebied.

Een intakegesprek, direct ingepland

Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal biedt u advies op maat over het volgen van de juiste behandeling om uw klachten te verminderen. Wilt u graag een eerste intake inplannen om uw klachten en de oorzaak hiervan te bespreken, neemt u dan telefonisch contact op met deze praktijk. In overleg met u wordt er een behandelplan opgesteld, waarbij u wordt behandeld door dezelfde fysiotherapeut waarmee u de intake heeft afgenomen. U kunt dus rekenen op één consequent aanspreekpunt; wel zo prettig, nietwaar? Ook hanteert deze praktijk geen wachtlijst, zodat u altijd direct hulp krijgt wanneer u dat nodig heeft.