Veranderen is een keuze
Image default
Gezondheid

Met Phonak hoorapparaten geniet u van het leven

Wilt u weer genieten van het zingen van de vogels en andere geluiden die u gedurende de jaren steeds minder bent gaan waarnemen? Kies dan voor één van de Phonak hoorapparaten. Deze hoorapparaten behoren tot de top op het gebied van gehoortoestellen. U bent hiermee altijd verzekerd van een perfecte geluidservaring. Praat weer mee met gesprekken in drukkere ruimtes of geniet van uw favoriete muziek met behulp van uw hoortoestel. Met een Phonak hoorapparaat hoeft u geen enkel geluid meer te missen.

Hoorapparaten geschikt voor iedere doelgroep

De modellen van Phonak zijn geschikt voor elke doelgroep, van jong tot oud en van een beetje, tot zeer slechthorend. Met de hoorapparaten van Phonak bent u altijd verzekerd van een perfecte pasvorm. Het comfort van deze hoorapparaten zorgt ervoor dat u nauwelijks merkt dat u een hoorapparaat draagt! Dit merk hanteert tevens moderne technieken op het gebied van gehoortechnologie. Zo beschikken de Marvel-hoorapparaten van Phonak over een Bluetooth-functie. Met deze functie verbindt u gemakkelijk uw iOS- of Android-smartphone met uw hoorapparaat en geniet u van uw favoriete tv-programma’s en films. Gebruik Marvel-hoortoestellen voor handsfree bellen en het luisteren naar tv, muziek, audioboeken en meer. U voelt u weer vrij om de dingen te doen waar u écht van geniet. Phonak helpt u daar graag bij.

PC van Gent Hoortoestellen heeft contracten met alle zorgverzekeraars

Bent u geïnteresseerd in een hoorapparaat van Phonak? PC van Gent Hoortoestellen is een onafhankelijke audicien en heeft daarom contracten met alle zorgverzekeraars. Het maakt dus niet uit bij welke zorgverzekeraar u bent aangesloten, u krijgt uw Phonak aankoop altijd (gedeeltelijk) vergoed. Dit in tegenstelling tot de ketenbedrijven, die vaak alleen contracten hebben met een beperkt aantal zorgverzekeraars. Met een Phonak hoorapparaat van PC van Gent Hoortoestellen geniet u weer van de geluiden om u heen. Leef uw leven tot het volste!

https://hoortoestellen-vangent.nl/