Veranderen is een keuze
Image default
Winkelen

Salt Switch

De Salt Switch is een e-sigaret met een fraai design. Natuurlijk wil niemand roken promoten. Ook een e-sigaret is gewoonweg slecht voor de gezondheid. En daar zijn ze zich bij Salt Switch ook bewust van. Dit Duitse merk probeert dan ook het schadelijk aspect tot een minimum te beperken. Maar daarbij tegelijkertijd wel te voldoen aan de behoeften van een roker. In een Salt Switch e-sigaret zit ook nicotine. De e-sigaret vul je met een pod van 2 milliliter naar jouw eigen smaak. Daar zit evenveel nicotine in als in één pakje sigaretten. 

 

Design

Het design van de Salt Switch is erg modern. Het idee van deze e-sigaret is dat hij lekker in de hand ligt. Bovendien is het apparaatje meteen klaar voor gebruik. Je krijgt hem geheel opgeladen in huis. Het design is vooral bedoeld om er goed uit te zien en gemakkelijk in gebruik te zijn. De e-sigaret weegt maar 20 gram. Een ander voordeel aan het design is dat iedere hijs hetzelfde is. Je hebt dus niet aan het eind halve hijsen of in het begin juist te grote. Ze maken gebruiken van medische nicotine. Je kunt de Salt Switch in talloze kleuren kopen. 

 

Smaakjes

En dan zijn er ook nog ruim dertig verschillende smaken. Want roken is natuurlijk niet een prettig ruikende gewoonte. De pods die in de e-sigaret gaan om je in je nicotinebehoefte te voorzien zijn er in allerlei fruitige smaakjes. Behalve zoete smaken als aardbei en banaan, de meest voor de hand liggende fruitsmaken, zijn er ook energydrink en noten smaken. Maar misschien voel je meer voor kokosnoot, of juist voor pure tabak. Zelfs cola en cocktail zijn opties voor de smaken. En je bent voor iedere variant evenveel geld kwijt. Een pod kost € 6,50. Dat is dus goedkoper dan een pakje sigaretten, terwijl het in nicotine hetzelfde moet zijn. 

 

Is de Salt Switch gezond?

De Salt Switch blijft natuurlijk evengoed ongezond. Wel proberen ze zo veel mogelijk de schade van hun product te beperken. De pods zijn bijvoorbeeld te recyclen en de nicotine is zo min mogelijk.