Veranderen is een keuze
Image default
Zakelijk

Bol.com & jij

Als bedrijf die spullen verkoopt kan je er eigenlijk niet om heen; bol.com. De online winkel waar tegenwoordig iedereen hun producten besteld. Als je bij bol.com iets wilt verkopen moet je eerst een verkopersaccount aan maken. Als je dit hebt gedaan kun je dit koppelen aan het account waarmee facturen worden opgesteld. Het maken van een bol com factuur is iets dat vrij makkelijk gedaan kan worden. Vooral omdat bepaalde informatie vanuit het account automatisch worden overgezet in het systeem. Enkele dingen die automatisch overgezet worden zijn klantgegevens, orders en verzendkosten. Dit zijn, maar enkele voordelen van een bol com factuur btw aangifte te koppelen.

 

 

Je kan ervoor kiezen dat deze facturen direct worden verstuurd nadat deze opgesteld zijn. Wil je de factuur toch nog liever checken voordat het verstuurd wordt? Ook dit is mogelijk. Je kan dan nog de factuur inzien en mogelijke aanpassingen doen indien nodig. Wat fijn is om te weten is dat documenten nooit zonder toestemming naar een klant wordt verstuurd.

 

Heb je problemen met het koppelen van jouw account? Maak je dan geen zorgen. Er staat een support team van Facturatie Office voor je klaar om je hierbij verder te helpen. Wil je de koppeling liever helemaal uit handen geven? Dit is ook mogelijk. Je kan deze opdrachten doorzetten naar het support team. Zo hoef jij niet te stoeien met de techniek en kan je daarna gewoon gelijk aan de slag. Heb jij een andere vraag? Dan kan je uiteraard ook weer terecht bij support. Stuur je bericht en je zal zo snel mogelijk een reactie ontvangen.