Veranderen is een keuze
Image default
Aanbiedingen

Een Media-fles is het perfecte visitekaartje voor uw product

Als u een nieuw product op de markt wilt brengen dan is een goede verpakking natuurlijk heel belangrijk. Als u op zoek bent naar een PET-fles dan kunt u daarvoor terecht bij PET Power. Dit bedrijf produceert flessen en potten van gerecycled materiaal in alle soorten en maten. U kunt kiezen uit verschillende merken, zoals Piljar en een Media-fles. Afhankelijk van uw wensen is er in het assortiment van één van deze merken altijd wel een verpakking te vinden die daarbij aansluit. Neem dus direct eens even een kijkje in het uitgebreide assortiment van deze experts.

Bekijk een sample voordat u een beslissing neemt

Voordat u een beslissing neemt over de productie kunt u een sample aanvragen van een PET-fles. Zo ziet u hoe het materiaal er in het echt uitziet en kunt u beoordelen of dit aan uw verwachtingen voldoet. Deze expert kan vervolgens uw Media-fles precies zo maken zoals u dat wilt. Met uw logo, de productnaam en beschrijving. Uiteraard wordt de fles zodanig geproduceerd dat deze steriel is en de inhoud dus niet aan bederf onderhevig zal zijn of stoffen bevat die niet zijn toegestaan. De productie is volledig veilig en u krijgt een gegarandeerd goed product geleverd waar u direct mee aan de slag kunt in uw eigen productieproces.

Vraag een offerte aan voor uw kunststof verpakking

De PET-fles en -pot hebben de toekomst. Recyclen moet de norm worden. Bij PET Power zijn ze daar al op voorbereid. Hun Media-fles, of een verpakking van één van de andere merken, voldoet aan alle hedendaagse normen. U leest er meer over op de website. Hier vindt u ook de contactgegevens voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of als u eerst nog aanvullende vragen heeft. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om uw wensen door te nemen en voor u aan de slag te gaan.