Veranderen is een keuze
Image default
Dienstverlening

Dankzij dé specialist in tegels in Dordrecht vindt u Douglas Jones tegels geheel naar uw stijl

Bent u voornemens om tegels aan te schaffen? Alhoewel dit bij een verbouwing als renovatie vaak als een eenvoudig klusje wordt gezien, is niets minder waar. Omdat tegels de uitstraling van een keuken, badkamer of andere ruimte voor een groot deel bepalen, gaat u niet zomaar over één nacht ijs. Iets wat specialist Fravo Tegels maar al te goed begrijpt. U kunt hun gehele collectie aan tegels, zoals Douglas Jones tegels, in Dordrecht in de speciaal daarvoor ingerichte showroom met eigen ogen bekijken. De aanwezige medewerkers voorzien u desgewenst van hun adviezen over tegels.

 

Keuken, badkamer en andere ruimtes

Denkt u aan tegels? Dan denkt u waarschijnlijk direct aan de keuken of de badkamer. Inderdaad zijn dit de ruimtes waarin deze vorm van vloer- of muurbedekking het vaakst wordt toegepast. Echter kunt u tegels, waaronder ook de keramische Douglas Jones tegels, eveneens in bijvoorbeeld de hal leggen. De tegels die u in Dordrecht bij bovengenoemde specialist aanschaft, zijn altijd geschikt voor verschillende ruimtes. Met keramische Douglas Jones tegels kunt u verschillende stijlen, zoals de marmer-, hout- of betonlook creëren.

 

Producten van fabrikanten uit toonaangevende landen op tegelgebied

Fravo Tegels biedt een zeer ruime collectie met tegels in Dordrecht aan, waarvan het grootste deel op voorraad is. Wanneer u uw keuze eenmaal heeft gemaakt, heeft u de producten in verreweg de meeste gevallen dan ook vlot in huis. De tegels die deze specialist verkoopt, worden geïmporteerd vanuit fabrieken in toonaangevende landen als Spanje, Portugal en Italië. Er wordt uitsluitend voor materialen van de hoogste kwaliteit gekozen.

 

Profiteer van kwaliteitstegels

Een deel van de collectie van de Dordtse tegelspecialist bestaat uit de al eerdergenoemde Douglas Jones tegels, een merk dat tot de Spaanse producent Porcelanosa behoort. De tegels met bijvoorbeeld een hout-, cement-, beton-, marmer- of andere natuursteenlook staan bekend als het neusje van de zalm en hebben dan ook een zeer exclusieve uitstraling. Behalve de kwaliteit draagt de producent ook milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ga langs bij de showroom van Fravo Tegels en ontdek het tegelassortiment.