Veranderen is een keuze
Image default
Zakelijke dienstverlening

Volg een professionele agile training in Amsterdam

Wil jij ook een leidinggevende worden waar je medewerkers trots op zijn? Volg dan een agile training in Amsterdam. In deze training leer je dat leidinggeven meer is dan de werkvoorraad verdelen en orders uitdelen. Je bent ook de coach van je ondergeschikten. Ze rekenen op je als er zich een probleem voordoet. Anderzijds mag je van hen ook verwachten dat ze zelf problemen oplossen. Dat kan alleen als je ze het vertrouwen geeft dat ze beslissingen mogen nemen en keuzes maken zonder er direct op te worden afgerekend. Een agile training kan je inzicht geven hoe je dit het beste kunt doen.

Een prettige werksfeer is veel waard

Als je aan medewerkers in een bedrijf vraagt waarom ze er werken dan wordt ‘een goed salaris’ lang niet altijd als eerste genoemd. Een prettige werksfeer en een leidinggevende die hart voor het personeel heeft, zijn minstens net zo veel waard. Door een agile training in Amsterdam te volgen, kun je leren hoe je verandert van een leidinggevende die op afstand van het personeel staat in een coach die stuurt waar dat moet en loslaat waar het kan.

Wie kan mij de juiste training geven?

Je kunt bij Adapt2Value een agile training in Amsterdam volgen. Tijdens deze cursus leer je hoe je medewerkers kunt ondersteunen zodat ze grotendeels zelfstandig hun werk kunnen doen. Daarnaast leer je hoe je hen op de juiste manier kunt coachen. Er is ook een handig boek over agile training. Dit kun je lezen ter voorbereiding van de training. Je kunt je aanmelden door het formulier op de website in te vullen. Natuurlijk zijn de medewerkers bereikbaar om je vragen te beantwoorden voordat je je inschrijft voor een training. Als je leidinggeeft met de juiste uitstraling zal dit zeker zijn weerslag hebben op het personeel. Ze willen dan vast graag voor je werken en zullen niet snel naar een betrekking elders solliciteren.

https://www.adapt2value.nl/