Veranderen is een keuze
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom is het verstandig om de hulp van een civieltechnisch adviesbureau in te schakelen?

Wilt u een civieltechnisch adviesbureau inschakelen voor ondersteuning bij uw grond-, weg- of waterbouwproject? Dat is begrijpelijk, want bij zo’n project komt veel kijken. U moet diverse berekeningen uitvoeren, het project zelf tot een goed einde brengen en ondertussen voor zo min mogelijk overlast zorgen en de belanghebbenden tevreden houden. Zeker voor kleine bedrijven kan dit een hele uitdaging zijn, maar ook middelgrote tot grote bedrijven hebben niet altijd alle disciplines in huis om een project van A tot Z te voltooien. Hier kan een civieltechnisch adviesbureau met een uitgebreide dienstverlening van pas komen. Waterland Projecten is zo’n adviesbureau dat u van A tot Z kan ontzorgen bij uw GWW-project. Houdt u liever zo veel mogelijk in eigen beheer? Ook dat is bij deze specialist mogelijk, want dan besteedt u enkel een deel van uw project aan hen uit.

Waarin kan een civieltechnisch adviesbureau u ondersteunen?

Enkele voorbeelden waarmee civieltechnisch adviesbureau Waterland Projecten u kan ondersteunen zijn:

  • Het uitvoeren van stikstofberekeningen
  • Het maken van civieltechnische berekeningen
  • Het verzorgen van projectbeheersing en -management

Uiteraard zijn er nog veel meer aspecten van uw project die dit bedrijf van u over kan nemen. Ze staan bijvoorbeeld ook voor u klaar met omgevingsmanagement, engineering, werkvoorbereiding en contractmanagement. U heeft hierdoor één bedrijf waarbij u voor alles omtrent uw project terecht kan. Dat werkt efficiënter, omdat u niet steeds opnieuw uw complete verhaal hoeft te doen en u een centraal aanspreekpunt waarbij u terecht kunt met vragen over het project. Zo bent u altijd op de hoogte hoe uw project ervoor staat.

Wat kan deze specialist voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat een civieltechnisch adviesbureau als Waterland Projecten voor u kan betekenen? Neem dan contact op met deze specialist en bespreek uw wensen met de vriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die hier het best op aansluiten en denken uiteraard ook graag mee over hoe deze ondersteunende diensten binnen uw budget voor het grond-, weg of waterbouwprojecten passen.