Veranderen is een keuze
Image default
Gezondheid

Een rijbewijskeuring laten uitvoeren in Eindhoven

Een rijbewijskeuring is in Nederland een vereiste keuring voor de verlenging van het rijbewijs als u 75 jaar of ouder bent. Om een rijbewijskeuring uit te voeren in regio Eindhoven kunt u terecht bij Huisartsenpraktijk Keunen in Eindhoven. Bij deze huisartsenpraktijk staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Aangezien het af te raden is om de rijbewijskeuring uit te laten voeren door uw eigen huisarts, zorgt deze praktijk gelegen in Eindhoven, voor een betrouwbare arboarts die de keuring uit zal voeren.

U dient een aantal zaken mee te brengen naar de keuring

Een rijbewijskeuring uit laten voeren bij deze huisartsenpraktijk in Eindhoven, duurt ongeveer twintig minuten. Tijdens de keuring houdt de arboarts rekening met diverse zaken. Zo wordt er gekeken naar zowel uw geestelijke als lichamelijke toestand. Verder dient u een aantal zaken met u mee te brengen, waaronder:

  • Uw geldige rijbewijs;
  • Uw bril, indien u deze draagt;
  • Uw volledige medicijnenlijst;
  • Een zelf ingevulde eigen verklaring;
  • Het bewijs van sterkte indien u contactlenzen draagt.

Zorg ervoor dat u alles meebrengt waar om gevraagd wordt. Zo kan de arboarts de keuring op een snelle manier uitvoeren en kunt u snel de weg weer op.

Bel vandaag nog, dan kunt u dezelfde dag of morgen terecht

Verloopt uw rijbewijs binnenkort? Wacht dan niet te lang om uw rijbewijs te verlengen. De praktijk is geopend vanaf maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur. Wilt u voor dezelfde nog een afspraak maken? Bel dan voor 9.30 uur met een van de assistenten. Veelal kunt u dezelfde dag of anders de dag erna nog terecht bij deze huisartsenpraktijk in Eindhoven, om een rijbewijskeuring uit te laten voeren. De assistenten vertellen u ook meer dan graag meer over de diverse zaken waar u rekening mee dient te houden tijdens de keuring. Zo bent u overal goed op voorbereid.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/