Veranderen is een keuze
Image default
Gezondheid

Fysiotherapie voor rugklachten in Den Haag

Heeft u rugklachten en wilt u hier graag vanaf komen door middel van fysiotherapie in Den Haag? Dan kunt u uitstekend terecht bij Rugschool. Deze fysiopraktijk is namelijk gespecialiseerd in rugklachten en weet als geen ander hoe ze dit moeten behandelen. De therapeuten die hier werkzaam zijn beschikken over de juiste kennis en de juiste expertise om u van uw klachten te verlossen. Of u nu pijn heeft in uw rug of juist moeite heeft met bepaalde bewegingen; in beide gevallen kunt u voor fysiotherapie het best terecht bij Rugschool uit Den Haag. Hier ontvangt u namelijk te allen tijde een behandeling op maat.

Welke behandeling is geschikt voor uw klachten?

Bij Rugschool zijn de therapeuten bekend met alle soorten behandelingen. Welke het beste bij u past is natuurlijk afhankelijk van uw klachten. De therapeut onderzoekt grondig welke behandeling voor u de meest effectieve is en op welke manier uw problemen het snelst opgelost kunnen worden. Vervolgens kiest de therapeut uit een van de volgende behandelingen:

  • Manueel therapie
  • Scholingsprogramma’s
  • Sportfysiotherapie
  • Bekkenfysiotherapie
  • McKenzie therapie
  • Dry needling
  • Schroth therapie
  • Claudicatio therapie

U kunt ervan uitgaan dat de medewerkers van deze fysiopraktijk weten waar ze mee bezig zijn. Hun deskundige kennis en hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ze de juiste behandeling aan de juiste persoon kunnen koppelen. Uiteraard is dit voor het grootste gedeelte afhankelijk van het type klachten en de oorzaak van de klachten.

Plan een intakegesprek in

Wilt u weten wat fysiotherapie voor uw klachten kan betekenen en bent u benieuwd hoe deze fysiopraktijk uit Den Haag u daarbij kan helpen? Plan dan vandaag nog een intakegesprek in met de therapeuten van de praktijk. Tijdens dit gesprek bespreken zij uw klachten grondig en stellen ze een plan voor u op. Blijf niet langer lopen met uw rugklachten en laat u behandelen door deze experts!