Veranderen is een keuze
Image default
Aanbiedingen

Hovenier Rhenen maakt van uw tuin een droomtuin!

Hovenier Rhenen beschikt over een expertise in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Ons doel is om uw droomtuin te maken. Natuurlijk is dit voor iedereen persoonlijk anders, dus elk project geldt voor ons weer als een uitdaging. Doordat we al zoveel tuinen hebben gezien en ontworpen, weten we ook goed wat men mooi vindt in een tuin. U kunt niet alleen terecht bij Hovenier Rhenen als u geen groene vingers heeft, maar natuurlijk ook als u wel een handje extra kunt gebruiken. Daarom kunt u bij ons ook kiezen voor het onderhouden van uw tuin op periodieke basis. De hoveniers van Hovenier Rhenen hebben oog voor detail en zijn creatief, dus zij doen hun uiterste best om uw droomtuin te verwezenlijken. Kijk gerust voor meer informatie op www.exaltohoveniers.nl of lees snel verder.

Diverse mogelijkheden en specialiteiten bij Hovenier Rhenen

Het is moeilijk om misschien beeld te brengen bij uw droomtuin, maar u heeft misschien wel bepaalde planten of andere ideeën die u graag in uw tuin verwerkt wil hebben. Daarom kunt u bij Hovenier Rhenen ook uw tuin laten ontwerpen door een van onze ontwerpers. Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp kunnen we beginnen met het aanleggen van de tuin, en dit is toch wel onze expertise. Onze hoveniers houden er erg van om de handen uit de mouwen te steken en even lekker met de tuin bezig te zijn. Naast een ontwerp, wordt er ook gezorgd voor een planning, waarbij er rekening wordt gehouden met onaangename verrassingen die we mogelijk kunnen tegenkomen. Tenslotte zullen de hoveniers ook nog een beplantingsplan opstellen, want iedere plant en bloem heeft immers andere wensen.

Tuinonderhoud en contact

Zoals we al in de inleiding hebben genoemd kunt u ook uw tuin bij ons laten onderhouden op periodieke basis. Dit kan zo vaak als u wilt, maar meestal kiest men voor een of twee keer per jaar. Mocht u nog vragen hebben over de diensten van Hovenier Rhenen of wilt u meer informatie over de prijzen, neem dan contact met ons op via www.exaltohoveniers.nl