Veranderen is een keuze
Image default
Beauty en verzorging

Definitief ontharen in een professionele praktijk vlak bij Tilburg

Bent u het beu dat u telkens maar weer uw benen, bikinilijn en oksels moet scheren? Of heeft u haargroei op een andere ongewenst plek, waar u graag definitief van af wilt zijn? Dan is een behandeling voor ontharen bij DermaVision, een professionele praktijk vlak bij Tilburg in Noord-Brabant, wellicht dé oplossing voor u! DermaVision is een centrum voor huidzorg waar ze uiterst voorzichtig en nauwkeurig te werk gaan. Ook voor het ontharen kunt u terecht in deze kliniek in Waalwijk, vlak bij Tilburg. Afhankelijk van uw huidtype en het soort haar, wordt er tussen twee behandelingen gekozen: Intense Pulsed Light en elektrische epilatie.

Het verschil tussen de behandelingen voor ontharen

Wanneer u voor ontharen in de regio Tilburg naar DermaVision gaat, zijn er dus twee behandelingen mogelijk. Intense Pulsed Light is te vergelijken met een laser. Deze behandeling werkt door middel van lichtbundels. Deze lichtbundels verwarmen het pigment en het haarzakje van uw haren. Deze warmte wordt via het haarzakje naar een bloedvat waaraan het haarzakje vastzit geleid. De verbinding tussen het haarzakje en het bloedvat verbreekt vanwege de hitte. Hierdoor is het groeien van haren niet meer mogelijk op deze plek. Elektrische epilatie werkt net wat anders en is niet alleen effectief bij pigment, maar ook bij andere haarkleuren. Zelfs beharing op huidtransplantaten is weg te halen door middel van deze behandeling.

Persoonlijk behandelplan

Wilt u meer informatie over de soorten behandelingen en bent u benieuwd welke behandeling het meest effectief is in uw situatie? Dan kunt u het beste een vrijblijvend intakegesprek aanvragen bij DermaVision in Waalwijk, Noord-Brabant. De huidspecialist bespreekt dan de mogelijkheden met u en geeft meer uitleg over de behandelingen. Bent u overtuigd na uw gesprek? Dan stelt de specialist graag een persoonlijk behandelplan voor u op. Voor u het weet bent u voorgoed af van al uw ongewenste beharing!

https://dermavision.nl/