Veranderen is een keuze
Image default
Beauty en verzorging

Laat uw ogen liften met een bovenooglidcorrectie

Wilt u uw oogleden laten liften? Dan is het verstandig om een bovenooglidcorrectie uit te voeren. Optimum Clinics is een specialist in het uitvoeren van deze operatie. Dit bedrijf is gevestigd in Oosterbeek, in de buurt van Arnhem. Bij hen kunt u probleemloos een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren. Bij deze behandelmethode worden overtollig huid-, spier- en vetweefsel van de bovenste oogleden verwijderd en herpositioneerd. Dit verloopt op veilige wijze. De arts maakt een incisie, die verborgen is in de natuurlijke ooglidplooi. Op die manier wordt voorkomen dat er een blijvend litteken op uw oog ontstaat.  

Een ervaren arts vertelt u alles over de procedure

De arts die aan u wordt toegewezen, zal u voorafgaand aan de ingreep van de nodige informatie voorzien tijdens een eerste consult. Hij of zij vertelt u wat de voor- en nadelen van een bovenooglidcorrectie zijn, hoe de procedure verloopt, wat de gevolgen kunnen zijn en aan welke herstelperiode u ongeveer moet denken. Nadat u contact heeft gehad met de arts, krijgt u eerst nog een week bedenktijd. Wanneer u de ingreep definitief laat plaatsvinden, dient u een formulier te ondertekenen. Dit formulier geeft aan dat u instemt met de operatie en met het voldoen van de factuur. Zodra al het papierwerk voltooid is, volgt de daadwerkelijke ingreep.

In deze kliniek kunt u ook terecht voor de behandeling van huidkanker

Optimum Clinics biedt een breed scala aan behandelingen aan. Naast voor het liften van uw ogen kunt u voor diverse andere operaties en ingrepen bij hen terecht. Zo zijn zij ook gespecialiseerd in de behandeling van huidkanker. Ontdekt u verdachte plekjes op uw huid? Dan moet u langsgaan bij een specialist. Hij of zij kan u doorsturen naar een behandelkliniek waar ze verdachte plekjes direct verwijderen. Bij Optimum Clinics bent u in goede handen voor de behandeling van huidkanker. De medewerkers van dit bedrijf in Oosterbeek, nabij Arnhem, testen direct of er sprake is van een kwaadaardige vorm van kanker. U ontvangt binnen een week de uitslag hiervan. Ook hoort u of en, zo ja, welke behandeling u nodig heeft. Wilt u meer weten over de behandeling van huidkanker of heeft u nog andere vragen? Schakel dan de medisch specialisten van deze kliniek in. Zij staan altijd voor u klaar met raad en daad.