Veranderen is een keuze
Image default
Beauty en verzorging

Laat deze specialist uw jukbeenderen opvullen met fillers

Bent u niet geheel tevreden over uw looks en vindt u dat uw jukbeenderen aan volume missen? Dan kunt u uw jukbeenderen laten opvullen met fillers. Het adres bij uitstek hiervoor is Kliniek De Medici in Blaricum, ’t Gooi. Dit is een kliniek die gespecialiseerd is in huidverbetering en huidverjonging. Hier kunt u dus met een gerust hart uw jukbeenderen laten opvullen met fillers zodat u terug een jeugdig gezicht krijgt met een frisse uitstraling. Heeft u vragen over uw jukbeenderen en fillers? De medewerkers van deze kliniek hechten grote waarde aan een persoonlijke en zorgvuldige begeleiding. U rekent op professioneel advies zodat u op de hoogte bent van de ingreep al wat hierbij komt kijken.

Een behandeling met een snel resultaat

De symmetrische V-vorm van het gezicht met het volume hoog op het jukbeen wordt geassocieerd met jeugd en schoonheid. Heeft u een vermoeide, boze, verdrietige of chagrijnige uitstraling en heeft u het gevoel dat uw gezicht niet meer past bij hoe u zich echt voelt? Dan bieden fillers soelaas voor uw jukbeenderen. Deze kliniek gebruikt voor het opvullen van uw jukbeenderen fillers met hyaluronzuur om volumeverlies te corrigeren. De behandeling duurt maar enkele minuten en bestaat uit een vijftal injecties op het jukbeen, per kant. Na de behandeling is het eerste resultaat dan ook vrijwel meteen zichtbaar.

Vraag meer informatie over de prijzen

Wilt u uw jukbeenderen laten opvullen met fillers? Dan wilt u deze ingreep natuurlijk door een echte specialist laten uitvoeren. Hiervoor kunt u dan ook terecht bij Kliniek De Medici in Blaricum, ’t Gooi. Krijgt u graag meer informatie over het opvullen van jukbeenderen met fillers of wilt u meer weten over het prijskaartje dat hieraan hangt? Neem dan gerust contact op met de deskundige medewerkers en stel al uw vragen. U kunt, indien gewenst, ook meteen een afspraak maken voor een intakegesprek. Laat u zich binnenkort behandelen door deze expert?

https://kliniekdemedici.nl/