Veranderen is een keuze
Image default
Beauty en verzorging

Op zoek naar natuurlijke haarverzorgingsproducten?

Bent u op zoek naar natuurlijke haarverzorgingsproducten? Dan bent u bij Ecohaircare aan het goede adres. Dit bedrijf is gespecialiseerd in natuurlijke haarverzorging en biedt u een groot assortiment aan ecologische producten. Het gebruiken van natuurlijke haarverzorgingsproducten is tegenwoordig steeds normaler. We zijn ons zeer bewust van de invloed die we hebben op het milieu en worden van alle kanten aangemoedigd om zo goed mogelijk met de natuur om te gaan. Niet alleen kopen we steeds duurzamere auto’s en scheiden we ons afval, ook wat betreft haarverzorging kunnen we veel milieubewuster worden.

Zonder chemicaliën

Ecohaircare heeft alleen producten in het assortiment die ecologisch verantwoord zijn en volledig plantaardig qua samenstelling. Reguliere haarproducten zitten vol met chemicaliën die we iedere dag weer door het doucheputje de wereld in spoelen. Met zijn allen zetten we zo ook met de kleine dagelijkse dingen, grote druk op het milieu. Het is dan ook een kleine moeite om voor natuurlijke haarverzorgingsproducten te kiezen. Als u producten gebruikt zonder SLS, parabenen, siliconen of parfum bent u meteen ook gezonder voor uzelf bezig.

Ecohaircare beter voor het milieu

Ecohaircare heeft al lang geleden de kracht van planten ontdekt. Natuurlijke haarproducten zijn makkelijk afbreekbaar, dit in tegenstelling tot reguliere producten met chemische stoffen. Vooral mensen met een gevoelige huid hebben vaak last van SLS, parabenen, siliconen of parfum in hun haarproducten. Natuurlijke haarverzorgingsproducten gebaseerd op plantaardige ingrediënten bestaan vaak uit rijke oliën, vitamines, antioxidanten en essentiële vetzuren die uw hoofdhuid en haren in topconditie brengen. Uw haren worden er voller en mooier van.

Milieubewuste merken

Ecohaircare heeft veel verschillende milieubewuste merken in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan Aveda, Davines, O Way, Evo, Paul Mitchell Tea Tree, Eco Kid, Loverock, Olivia Haar, en Teadoro. Davines, Evo, O Way en Aveda zijn zelfs volledig ecologische merken. In hun assortiment vindt u bijvoorbeeld natuurlijke zonbeschermers. Als u op vakantie bent geweest is het goed mogelijk dat uw haren beschadigd zijn geraakt door een overvloed aan zon, zout zeewater en chloor. Een droge kriebelige huid en stug haar zijn het gevolg. Met de natuurlijke haarmaskers in het assortiment van Ecohaircare is uw hoofdhuid zo weer de oude en zal u haar stralen als nooit tevoren.

https://www.ecohaircare.nl