Veranderen is een keuze
Image default
Gezondheid

Wordt cliënt bij deze gewaardeerde huisarts in Eindhoven

Wanneer u verhuisd bent of op zoek bent naar een nieuwe huisarts is het een aanrader om u aan te melden bij Huisartsenpraktijk Keunen. Het team bij deze huisartsenpraktijk bestaat uit verschillende dokters die al jaren ervaring en kennis met zich meedragen. Bij deze huisarts in Eindhoven kunt u terecht voor een breed pakket aan zorg van de beste kwaliteit. Wilt u zeker zijn van zorg op maat bij u thuis? Dan zit u bij deze huisartsenpraktijk goed. Wanneer u te ziek bent om naar de praktijk te komen, komt de huisarts bij u thuis langs. Huisartsenpraktijk Keunen is een gewaardeerde en hoog aangeschreven huisarts in Eindhoven.

Ontdek het zorgaanbod van deze huisartsenpraktijk

Om u goed te kunnen helpen, wordt er uitgebreid naar u geluisterd en stelt uw huisarts u veel vragen om uw zorgvraag goed in beeld te brengen en hier een geschikte oplossing voor te vinden. Deze huisarts in Eindhoven kent een breed zorgaanbod op het gebied van kleine ingrepen, testen en adviezen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Kleine chirurgische ingrepen
  • Een 24-uurs bloeddrukmeting
  • Een hartfilmpje (ECG)
  • Een longfunctieonderzoek
  • Een gehoortest
  • Hulp bij het stoppen met roken

Daarnaast kunt u bij deze huisarts terecht voor verschillende spreekuren, zoals een wrattenspreekuur, een spreekuur risicofactoren hart- en vaatziekten en een spreekuur chronische longziekten.

Wilt u een huisarts waar u altijd snel geholpen wordt?

Bij Huisartsenpraktijk Keunen wordt u altijd snel geholpen. Belt u voor 09.30 uur? Dan is het dezelfde dag nog mogelijk om op afspraak te komen. Daarnaast behoort een e-consult tot de mogelijkheden. U stelt uw zorgvraag gemakkelijk online en ontvangt binnen twee werkdagen antwoord. Ook het aanvragen van herhaalconsulten gaat gemakkelijk via het elektronische platform. Wilt u zich aanmelden bij deze huisarts in Eindhoven? Meldt u dan aan via het formulier op de website. De assistente neemt dan snel contact met u op. Wilt u liever telefonisch aanmelden? Dat is uiteraard ook mogelijk.  

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl