Veranderen is een keuze
Image default
Gezondheid

Overweeg fysiotherapie en acupunctuur bij deze praktijk in Den Bosch

Bent u niet meer echt mobiel, omdat u problemen heeft met bewegen of doordat uw lichaamshouding niet goed is? Dan is het raadzaam om fysiotherapie te ondergaan. In Den Bosch kunt u daarvoor eenvoudig terecht bij Fysiotherapie en manuele therapie Dirkse van den Heuvel. In deze praktijk wordt er echt geluisterd naar uw klachten en wordt er een persoonlijk behandelplan op maat opgesteld. Zo weet u 100% zeker dat uw situatie na de behandeling aanzienlijk zal verbeteren. Of het nu gaat om de vermindering van pijnklachten of om de versterking van spieren om klachten te voorkomen: in Den Bosch geniet u bij deze praktijk van een doelgerichte fysiotherapie.

Met fysiotherapie verhelpt u tal van klachten

De eerder vermelde oorzaken die uw mobiliteit belemmeren, namelijk bewegingsproblemen of een foute lichaamshouding, zijn uiteraard niet de enige zaken die hier een invloed op hebben. U kunt bijvoorbeeld ook minder mobiel zijn na een operatie, wanneer u een spier hebt overbelast, of wanneer u een sportblessure hebt opgelopen. Met al deze onaangename klachten kunt u terecht bij een fysiotherapeut. Specifiek in Den Bosch gaat u hiervoor naar de praktijk Fysiotherapie en manuele therapie Dirkse van den Heuvel. Deze praktijk staat bekend om ’haar effectieve behandelingen op maat, maar ook voor het deskundig advies en de persoonlijke begeleiding die u er hier gratis bijkrijgt. Na fysiotherapie bij deze specialist in Den Bosch bent u er in een-twee-drie weer bovenop.

Kies voor een acupunctuursbehandeling

Ook voor acupunctuur in Den Bosch kunt u terecht bij Fysiotherapie en manuele therapie Dirkse van den Heuvel. Tijdens een dergelijke sessie worden er dunne en steriele naalden kortdurend in pijnlijke spieren gestoken. Hierdoor ontspannen stijve spieren zich tijdelijk, waardoor bewegen weer gemakkelijker gaat. De reeds vermelde praktijk in Den Bosch is een specialist die spier- en gewrichtspijn, orgaanklachten, krachtverlies of bewegingsbeperkingen verhelpt via professionele acupunctuur. Zoekt u dus naar een oplossing voor uw verlaagde mobiliteit? Maak dan een afspraak met deze specialist in fysiotherapie en acupunctuur in Den Bosch.