Veranderen is een keuze
Image default
MKB

Een medaille kopen voor echte winnaars

Vind jij iemand een echte winnaar? Laat het zien door een medaille te kopen die helemaal bij de prestatie past. Dit hoeft geen sportevenement te zijn. je kunt tegenwoordig namelijk bij verschillende aanbieders persoonlijke medailles bestellen. En dat is nog erg eenvoudig ook! In dit artikel krijg je meer uitleg hoe jij de perfecte medaille samenstelt voor echte winnaars!

Een medaille kopen voor sporters

De meest voor de hand liggende reden om een medaille te kopen is natuurlijk nog steeds voor sporters. Al honderden jaren reiken we sportprijzen en medailles uit aan atleten die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd. Bij een leverancier vind je dan ook een uitgebreid aanbod aan medailles voor talloze sporten. Van bekende sporten als voetbal, hockey en judo. Tot minder bekende als curling, petanque of zelf voor karting!

Specifieke medailles bestellen voor andere evenementen

Niet alleen voor sporten maar ook voor verschillende andere evenementen kun je specifieke medailles bestellen. Wist je dat er zelfs prijzen zijn voor playbackwedstrijden? Of wat dacht je van vissen? Of hondenshows? Op de website van een leverancier zie je als het goed is in één oogopslag of de prijzen waar jij naar op zoek bent er tussen staan. En als dat niet het geval is, niet getreurd. Dan stel je ze toch gewoon zelf samen?

Een persoonlijke medaille online samenstellen

Een persoonlijke medaille bestellen doe je gewoon online. Je kiest een blanco basismodel van een bepaalde grootte en voegt hier zelf een afbeelding aan toe. Op de achterzijde kun je een boodschap tot een x aantal karakters invoeren en ook de kleur en het materiaal van het lint kies je zelf. Je bent dus niet gebonden aan sportafbeeldingen maar je kunt gewoon een afbeelding vanaf je computer of smartphone uploaden en op de medaille af laten drukken. Makkelijk, voordelig en origineel!