Veranderen is een keuze
Image default
Beauty en verzorging

De kapper in Tilburg met specialisten met passie

Zoekt u een kapper in Tilburg waar een professionele aanpak niet ten koste gaat van een persoonlijke behandeling? Hair & Looks biedt u wat u zoekt. Bij deze salon staan de wensen van de klant centraal, maar wordt er niet ingeleverd op professionaliteit. Een vertrouwd en comfortabel gevoel wordt gecombineerd met passie voor het vak. De specialisten hebben een flinke dosis ervaring en gaan regelmatig op training bij Roverhair. Zo blijven zij op de hoogte van de laatste trends, knip- en kleurtechnieken en kunnen ze u op de juiste manier van dienst zijn.

Vaste tarieven en een speciale prijs voor kinderen en jongeren

Deze kapper in Tilburg biedt diverse services aan, maar gaat daarin tevens een stapje verder. Zo kunt u hier terecht voor een was- en knipbeurt, maar ook voor complexere behandelingen. Denk aan permanenten, watergolven, high/lowlights, kamstrepen of een basiskleuring. Heeft u een bepaalde gelegenheid op de agenda staan? Bezoek Hair & Looks voor het opsteken of invlechten van uw haar of het kleuren of epileren van uw wenkbrauwen. Bij deze kapper in Tilburg worden vaste tarieven gehanteerd en weet u daardoor altijd waar u aan toe bent. Bovendien worden jongeren tot zes en zestien jaar voor speciale kindertarieven geknipt.

Een kappersabonnement voor een onbeperkt aantal bezoeken

Voor een regelmatig bezoek aan de kapper in Tilburg kiest u bij Hair & Looks eenvoudig voor een abonnement. Een vast bedrag per maand verzekerd van een onbeperkt aantal bezoeken, afhankelijk van uw behoefte. Zo kunt u altijd terecht en hoeft u niet over tarieven na te denken. Bovendien is dit voor zakelijke klanten en hun personeel een uitkomst waar ze eenvoudig gebruik van kunnen maken. De specialisten van Hair & Looks maken gebruik van kwalitatieve producten van Roverhair en Biacre, die tevens in de webshop verkrijgbaar zijn. Heeft één van de kappers een product gebruikt dat u goed bevalt? U bestelt het eenvoudig en het wordt bij u thuisbezorgd.

https://hairandlooks.nl