Veranderen is een keuze
Image default
Beauty en verzorging

De beste gezichtsbehandeling voor een gezonde en mooie huid

Voor de beste huid heeft u de beste gezichtsbehandeling nodig. Deze behandeling is voor iedereen uniek. Wanneer u last heeft van pigmentvlekken kan dat ervoor zorgen dat u zich niet zo zelfverzekerd meer voelt. Helaas is het probleem van pigmentvlekken niet iets wat zichzelf over de tijd zelf oplost, maar met de deskundige hulp van een huidtherapeut valt er door middel van een passende gezichtsbehandeling veel verbetering te brengen in uw huidsituatie.

Kleurstof in de huid

Melanine is een kleurstof in de huid die ervoor zorgt dat zowel de huid als het haar kleur krijgt. Naar mate de leeftijd van uw huid toeneemt kan het zijn dat de afgifte van deze kleurstof niet meer in dezelfde dosering verloopt als vroeger. Door een overmatige blootstelling aan zonlicht ontstaat er een grotere productie van melanine die zorgt voor bruine vlekken op de huid. U kunt dit voorkomen door matig te zonnen en uw huid te beschermen tegen de straling van de zon met zonnebrand.

Beste gezichtsbehandeling tegen pigmentvlekken

De pigmentvlekken kunnen op verschillende lagen van uw huid ontstaan. Hoe dieper de pigmentvlek is gevestigd, des te lastiger het is om de pigmentvlek te behandelen. Daarom is het van belang om te kiezen voor de beste gezichtsbehandeling, om zo treffend mogelijk uw problemen op te lossen en het beste resultaat te boeken. U kunt hiervoor naar een huidinstituut gaan of thuis gebruik maken van geschikte huidproducten die de melanine remmen. Het thuisgebruik van producten helpt helaas niet bij het verminderen van bestaande pigmentvlekken. Bij Huidinstituut Callista zijn er huidtherapeuten die met een Observ Huidscan de lagen van uw huid onder de loep nemen. Na de scan kiezen zij met u de gezichtsbehandeling die het beste past bij uw huid. Geschikte gezichtsbehandelingen tegen pigmentvlekken zijn cosmetische peeling, aanstippen met TCA, microneedling met een Dermapen, LPL-lichtbehandeling en thuisgebruik van producten die de aanmaak melanine remmen.

https://instituutcallista.nl/