Veranderen is een keuze
Image default
Gezondheid

Artrose behandeling die werkt

Heeft u al van de nieuwe artrose behandeling gehoord? Carpus Veldhoven is een van de eerste praktijken in Nederland die deze nieuwe behandeling, ook wel LLLT & PEMF genoemd, aanbieden. Tijdens deze behandeling wordt uw pijnlijke gewricht door een professional onder handen genomen door er gecontroleerde pulserende elektromagnetische velden op toe te passen. Artrose is vaak de indirecte oorzaak van veel lichamelijke pijnklachten in de gewrichten. Niet de afname van gezond kraakbeen in de gewrichten, maar de bijkomende problemen kunnen uw leven een stuk onaangenamer maken. Helaas lijden ruim één miljoen Nederlanders aan deze vorm van reuma en hebben zij dagelijks pijn. LLLT & PEMF kan dan ook het licht aan de lange donkere tunnel zijn, een kans op pijnvermindering en een zo normaal mogelijk leven. Wilt u meer weten over deze nieuwe artrose behandeling?

LLLT & PEMF nieuw op de markt

De pulserende elektromagnetische velden die bij deze nieuwe artrose behandeling gebruikt worden, zorgen voor een betere bloedtoevoer naar de cellen in het gewricht. Ook zal de uitwisseling tussen de cellen zienderogen verbeteren. Door het falende kraakbeen aan te pakken en van binnenuit een oppepper te geven, zal het gewricht de kans krijgen zich te herstellen. Ten gevolge hiervan zullen de pijnklachten verminderen of in het beste geval verdwijnen. Als u dus gewend bent aan tal van mogelijkheden om de lichamelijke klachten tegen te gaan of als u al zo vaak geopereerd bent, dan is het waarschijnlijk een goed idee om deze nieuwe behandeling uit te proberen. De artrose behandeling is pijnloos en heeft geen schadelijke gevolgen voor uw gezondheid. Baat het niet dan schaadt het niet, toch?

Traumatherapie en massage

Traumatherapie komt in verschillende vormen en maten. Naast artrose patiënten kloppen mensen ook met andere klachten bij Carpus aan. Als u een dagje ouder wordt en uw knieën en heupen niet meer zo soepel en pijnloos werken als vroeger kunt u er bijvoorbeeld aan denken om traumatherapie te volgen. Door specifieke technologie, bewegingen en druk uit te oefenen op bepaalde delen van het lichaam zullen de lichaamsvloeistoffen beter gaan circuleren en zullen cellen zich vernieuwen. Op deze wijze kunt u niet alleen bestaande pijnklachten verlichten of elimineren, ook kunt u gebruik maken van massage om blessure te voorkomen. Net zoals u voor uw auto zorgt, heeft het lichaam soms ook wat extra zorg nodig om optimaal te kunnen functioneren. En voorkomen is altijd beter dan bestrijden.