Veranderen is een keuze
Image default
Gezondheid

Kies voor een aangepaste autostoel om te blijven autorijden

Wilt u graag blijven autorijden ondanks het feit dat uw mobiliteit achteruit gaat? Het kan zo zijn dat uw huidige autostoel niet genoeg ondersteuning biedt om veilig en comfortabel te kunnen rijden. Anders Autotechniek biedt u de oplossing. Dit bedrijf heeft experts in dienst die een aangepaste autostoel voor u kunnen maken. Zo kunt u snel weer zonder problemen auto rijden. U kunt hierbij denken aan minimale aanpassingen zoals een stoel met extra steun en zitcomfort, maar ook grotere ingrepen zoals een compleet aangepaste autostoel speciaal voor u ontworpen. Andere delen van de auto kunnen zij ook voor u ombouwen, ook als u in een rolstoel zit. Zo bent u nog altijd in staat om auto te rijden en behoudt u uw vrijheid.

Laat uw auto aanpassen door ervaren vakmensen

Anders Autotechniek kan naast het installeren van een speciale autostoel ook het bedieningspaneel aanpassen en waar nodig liften monteren. Zij kunnen zelfs een verlaagde instapdrempel voor u realiseren. Als u last heeft van de kou of verkrampende spieren, kunnen zij stoelverwarming installeren zodat u een heerlijk verwarmde zitting heeft. Zo verlicht u spierpijn of kramp en heeft u het tijdens de barre wintermaanden nooit koud in uw auto.

Dit bedrijf bouwt uw auto om exact zoals u dat nodig heeft

Een op maat gemaakte autostoel laten plaatsen of de originele stoelen laten aanpassen? De experts van Anders Autotechniek draaien er hun hand niet voor om. Zodra u uw wensen aan hen doorgeeft, zorgen zij ervoor dat u weer met het volste gemak auto kunt rijden. Dit zorgt er niet alleen voor dat u uw mobiliteit en vrijheid behoudt, maar ook dat u volledig veilig als weggebruiker op pad kunt. Hoewel kleine aanpassingen vaak al voldoende zijn, kan dit bedrijf met een even groot gemak een volledige ombouw van uw voertuig uitvoeren. Welke aanpassingen er ook nodig zijn, u kunt snel weer veilig en comfortabel achter het stuur kruipen. Dat wilt u toch ook?