Veranderen is een keuze
Image default
Gezondheid

Last van gewrichtspijn en op zoek naar artrose behandeling?

Dan bent u bij Carpus Veldhoven en Nieuwegein aan het juiste adres als het gaat om de nieuwste artrose behandeling. Lower Level Laser Therapie & Pulsed Electro Magnetic Field, ook wel Laser & PEMF genoemd, wordt op enkele Nederlandse locaties aangeboden. De therapeuten zijn gespecialiseerd in traumabehandeling en langdurige trajecten. Zij zien massage als een manier om lichaamsklachten te verminderen of te voorkomen. Hierbij wordt ook fysiotherapie gebruikt om optimale ondersteuning te beiden. Het is dan ook niet gek dat juist dit gespecialiseerde bedrijf als een van de weinigen de nieuwste artrose behandeling aanbiedt.

Laser- & PEMF-therapie voor uw behandeling

Deze nieuwe artrose behandeling is wetenschappelijk onderbouwd. Tijdens de behandeling worden er voorzichtig en gecontroleerd elektromagnetische velden het aangetaste gewricht ingestuurd. Deze elektromagnetische velden herstarten als het ware de werking van de cellen in het defecte gewricht. Het verbetert de bloedtoevoer naar de cellen waardoor de cellen een betere uitwisseling krijgen. Hierdoor vernieuwt het kraakbeen in het gewricht zich en kan de ontstane schade herstellen. De pijnklachten die ontstaan door bijvoorbeeld knobbels op de botten in het gewricht zullen verlichten of zelfs verholpen worden. Als u alles al heeft geprobeerd, dan is deze artrose behandeling zeker de moeite waard om te proberen.

De innoverende behandeling van artrose door Carpus

Veel mensen maken de keuze voor een minder ingrijpende behandeling en gebruiken een operatie als laatste redmiddel. Als u iets verder leest, komt u namelijk te weten dat de laserbehandeling veel minder risico’s op het gebied van infecties met zich meebrengt dan een operatie. In feite is de succesgraad daar dus hoger. Daarnaast zijn er nog allerlei andere wetenschappelijke onderzoeken gedaan over de positieve effecten van deze behandeling met elektromagnetische velden. Wilt u meer weten over de artrose behandeling bij Carpus? Neem dan gerust contact op met het bedrijf om uw opties te bespreken.

https://www.carpus.nl/