Veranderen is een keuze
Image default
Gezondheid

Ogen laten laseren en meer innovaties

Worden uw ogen en zicht minder, dan kiest men er vaker dan eens voor de ogen te laten laseren. Zeker wanneer u geen bril wilt dragen of iedere ochtend opnieuw uw lenzen wilt plaatsen, is een kleine correctie op één van uw belangrijkste zintuigen een goede optie. Een kleine afwijking op het zicht noemen we ook wel een refractieafwijking. Bij het binnenkomen van beelden en licht van buiten verbuigt het signaal en zien we het geheel niet scherp (genoeg). Een zogenaamde brekingsafwijking kan in grote en kleine mate voorkomen, maar is te herstellen met de ingreep van refractie chirurgie. De mogelijkheden daartoe zijn steeds veelzijdiger geworden.

Ogen laten laseren: ingrijpend en niet altijd nodig

Het laten laseren van uw ogen geldt nog altijd als één van de meest effectieve behandelingsvormen met betrekking tot uw ogen. Het is echter vrij ingrijpend en niet altijd meer nodig door de toenemende mogelijkheden van refractie chirurgie. Veel kleine en grotere afwijkingen kunnen rekenen op een effectief herstel. Dit geldt in het kort voor een refractieafwijking vanaf +3 tot liefst -6,0 dioptrieën. Middels specialistische technieken worden uw ogen en zicht op een betrouwbare manier gecorrigeerd tot het gewenste niveau; een situatie waarin u geen extra hulpmiddelen nodig heeft om zowel van dichtbij als veraf alles scherp te kunnen zien.

Een afspraak bij de specialist

Wilt u uw ogen laten laseren of juist meer weten over de diverse methoden van refractie chirurgie? Loop eens binnen bij Refractiecentrum Haaglanden. Voorafgaand aan het herstel van een refractieafwijking worden altijd diverse oogtesten gedaan, om zo te bepalen welk behandelingsplan het beste past bij uw individuele situatie. Op die manier garandeert u zichzelf van een vertrouwde medische ingreep en een hoogwaardig resultaat. Uw ogen keren terug naar de beoogde sterkte in alle situaties. Dankzij een geavanceerde behandeling is de kans op een infectie of terugkerende complicaties nihil of zelfs 0. Een betrouwbare correctie van uw ogen.