Veranderen is een keuze
Health / Alternative

Pigmentvlekken gezicht verhelpen met pigmentcreme

Een pigmentcreme, laserbehandeling en/of huis, tuin en keukenmiddeltjes. Deze drie dingen zijn de oplossingen om pigmentvlekken in gezicht te verhelpen. Wanneer er in pigmentvlekken in het gezicht ontstaan, dan kan dit wat vervelend zijn. Als dit tot het minimum beperkt blijft, kunnen we er nog wel mee omgaan. Wanneer de vlekken zich beginnen uit te breiden en er steeds meer vlekken te zien zijn, wordt het moeilijker. Vanaf dan moet je de stap zetten om op zoek te gaan naar oplossingen. Er naar zoeken hoef je nu niet meer te doen, wij bieden de oplossingen aan.

 

Pigmentcreme

Een pigmentcreme is het eerste redmiddel dat je kan gaan testen. Er bestaan tal van crèmes voor pigmentvlekken die je kan gebruiken, maar een aanrader is Skinlight. Skinlight is gebaseerd op een speciale whitening technologie en gaat daarmee tot diep in de huid door dringen. Het pigment wordt op deze manier verpulverd. Je brengt de pigmentcrème in een kleine hoeveelheid aan op het gezicht en dit tot twee maal per dag. Je zal gaan merken dat de pigmentvlekken gezicht langzaamaan zullen gaan vervagen. Skinlight zorgt ervoor dat de aanmaak van nieuw pigment wordt afgeremd, maar afhankelijk van het huidtype dat je hebt, kan het zijn dat je deze pigmentcreme moet blijven smeren.

 

Laserbehandeling

Het voordeel dat je hebt bij het gebruiken van een pigmentcrème, zal je helaas niet hebben bij het ondergaan van een laserbehandeling. Een pigmentcrème als Skinlight is goedkoop in de aankoop en zuinig in gebruik. Je zal dus lang toekomen met deze crème. De kost van een laserbehandeling loopt jammer genoeg wel op. Voor een behandeling als deze, mag je wel wat geld neertellen. Wel is de behandeling zeer effectief. Tijdens de laserbehandeling gaat het licht van de laser in je huid doordringen tot aan de huidcellen. Het pigment dat in de huidcellen zit, wordt verpulverd, terwijl de rest van de huidcellen gewoon intact blijft.

 

Huis-, tuin- en keukenmiddeltjes

Als we je kunnen geruststellen, pigmentvlekken gezicht verwijderen, hoeft niet altijd veel geld te kosten, integendeel. Er is ook een manier waar je het zelfs voor weinig geld gerealiseerd kan krijgen. Zo zijn er de huishoudmiddeltjes zoals citroen, olijfolie en zout. Gekke combinatie zou je misschien denken, maar het is wel dé combinatie die jou van je probleem kan afhelpen. Wanneer je het sap van een halve citroen neemt, een theelepel zout erbij doet en dit mengt met wat druppels olijfolie, is er een citroenmasker geboren. Breng dit aan op de probleemzones en laat telkens een kwartiertje inwerken. De wonderen zijn de wereld nog niet uit!