Veranderen is een keuze
Image default
Aanbiedingen

4 manieren waarop u als ondernemer extra ruimte kunt creëren met een mezzanine vloer

Veel ondernemers kiezen ervoor om een mezzanine vloer te installeren om zo de opslagruimte in het magazijn uit te breiden. Daarnaast zijn er echter ook nog andere manieren te bedenken waarop een dergelijke vloer ingezet kan worden. Denk bijvoorbeeld aan het uitbreiden van de werkvloer, de kantoorruimte of de showroom. In deze blog willen we graag wat dieper op al deze mogelijkheden ingaan. Want een mezzanine vloer is uiteindelijk veel veelzijdiger dan de meeste ondernemers denken. Bent u benieuwd naar de vier manieren waarop u als ondernemer extra ruimte kunt creëren met een mezzanine vloer? Lees dan zeker even verder!

 

1: ter uitbreiding van de magazijnruimte

Zoals hierboven ook al is gezegd wordt een mezzanine vloer vaak aangeschaft ter uitbreiding van de magazijnruimte. Door een mezzanine vloer te plaatsen in het magazijn, krijgt u er in één klap heel veel extra ruimte bij waar u al uw grondstoffen, halffabricaten en eindproducten kunt opslaan. Met een dergelijke vloer is het mogelijk om het vloeroppervlak te verdubbelen. Zelfs een verdriedubbeling is mogelijk!

 

2: ter uitbreiding van de werkvloer

Ook fabriekshallen lenen zich, dankzij het hoge plafond, uitstekend om een mezzanine vloer te plaatsen. Dit is dé oplossing wanneer er sprake is van een gebrek aan ruimte op de werkvloer. Wanneer werknemers hutje mutje op elkaar moeten werken, gaat dat al snel ten koste van de productiviteit. Met een mezzanine vloer kunt u de werkvloer op een snelle en eenvoudige manier uitbreiden.

 

3: ter uitbreiding van de kantoorruimte

Uiteraard is het ook heel goed mogelijk om het verkregen vloeroppervlak om te toveren tot extra kantoorruimtes. Maak er bijvoorbeeld een mooie, grote kantoortuin van waar iedereen prettig en ongestoord kan werken. 

 

4: ter uitbreiding van de showroom

Heeft u een showroom en komt u momenteel ruimte te kort om alles wat u wilt ‘showen’ ook daadwerkelijk een mooi plekje te kunnen geven? Een mezzanine vloer kan tevens prima toegepast worden ter uitbreiding van de showroom. En het mooiste is misschien nog wel dat een dergelijke vloer ook slechts tijdelijk ingezet kan worden. De vloer is namelijk net zo eenvoudig weer te demonteren als te monteren.

 

https://www.noltemezzanine.nl