Veranderen is een keuze
Image default
Health / Alternative

Bodytec was echt de oplossing voor mij

Al langere tijd was ik erover aan het nadenken om naar de sportschool te gaan, uiteindelijk bleek bodytec een veel betere oplossing voor mij (bodytec training? Klik hier!). Iedere keer als ik een reclame van een sportschool voorbij zag komen, begon ik weer te twijfelen over het inschrijven bij een sportschool. Eigenlijk wist ik wel van mijzelf dat ik gewoon niet genoeg tijd had voor de sportschool. Aan de andere kant wilde ik wel graag fitter worden, maar lukte het mij niet om tijd vrij te maken om ook echt te gaan fitnessen. Nadat ik een beetje ben gaan rondkijken op internet, kwam ik terecht bij Van Schaik Personal Training. Ik besloot om een kijkje te nemen op hun website en zag zo dat zij ook bodytec aanbieden. Eerlijk gezegd had ik nooit eerder van bodytec gehoord, maar toen ik dit las op de website van Van Schaik Personal Training, was mijn interesse toch wel gewekt.

Veel veiligheid tijdens de bodytec workout

Bodytec is namelijk een workout voor het hele lichaam in zeer korte tijd. Hierdoor was ik geen uren in de sportschool kwijt, maar kon ik makkelijk en snel naar de bodytec training die mij werd aangeboden. Eerst had ik nog wel mijn twijfels bij bodytec. Door elektrische impulsen werden mijn spieren gestimuleerd en versterkt. In eerste instantie vond ik dit best wel een eng idee. Toen ik eenmaal ging praten met Van Schaik Personal Training, kwam ik al erg snel tot de conclusie dat zij precies weten wat zij doen. Dit gaf mij erg veel vertrouwen en daarom durfde ik het wel aan om een eerste bodytec workout te ondergaan.

Al snel de eerste resultaten

De workout ging erg goed en na een paar keer naar bodytec te zijn gegaan, zag en voelde ik al snel de eerste resultaten. Van Schaik vertelde mij dat bodytec hetzelfde effect heeft als urenlang in de sportschool actief bezig zijn. Het enige verschil is dat bodytec een workout van slechts twintig minuten is!

Snel mijn doelstellingen behaald

Bodytec bij Van Schaik Personal Training vind ik zeker een aanrader. Tijdens de workouts heb ik steeds goed te horen gekregen wat er ging gebeuren en alles is continu op een erg veilige manier gebeurt. Mijn doelstellingen heb ik binnen de kortste keren behaald en dat zonder urenlang in de sportschool te hangen!