Veranderen is een keuze
Image default
Health / Alternative

Ooglift: Al jarenlange ervaring met oogchirurgie

Met meer dan 11000 behandelingen heeft Ooglift ontzettend veel ervaring in het uitvoeren van een ooglidcorrectie bij de beste kliniek. Als u nadenkt over een correctie aan uw ogen zit u bij Ooglift dan meteen op het juiste adres. Mede doordat zij zich helemaal focussen op oogchirurgie, kunt u snel geholpen worden en krijgt u uitgebreid deskundig advies en uitleg.

Hoe gaat Ooglift te werk?

Bij ooglift wordt er zeer deskundig gewerkt met de klanten, u kunt altijd langskomen voor een gratis consult. Bij het vooronderzoek wordt er dan vervolgens gekeken of u in aanmerking komt voor de behandeling. Vervolgens krijgt u van Ooglift te horen wat de verwachte resultaten zullen zijn. Als dit het geval is zal er in een later stadium een ooglidcorrectie uitgevoerd worden. Deze ooglidcorrectie van Ooglift duurt ongeveer 45 minuten en bestaat uit een aantal stappen. Eerst wordt de huid voorbereid door middel van verdoving. Vervolgens kan de huid en spieren die er te veel zijn worden weggehaald. Uiteindelijk worden de huidranden van het oog weer gesloten met hechtingen die na ongeveer een week weer verwijderd zullen worden. Bloeden tijdens deze behandeling zal niet gebeuren omdat Ooglift over een speciale laser beschikt die het bloeden tegenhoudt. De laser geeft geen schade aan het oog. Na de Ooglidcorrectie kunt u vrijwel meteen weer op huis aan.

Na de behandeling bij Ooglift

Bij het weggaan zal u van Ooglift een speciale gelbril meekrijgen, deze zijn bedoeld om de dagen erop de oogleden te laten koelen omdat deze kunnen branden na een ooglidcorrectie. De eerste dagen kunnen de oogleden nog pijnlijk zijn en een beetje opgezwollen of blauw, maar daar hoeft geen zorgen om gemaakt te worden dit is namelijk heel normaal.

Afspraak maken bij Ooglift

Voor de resultaten van een ooglidcorrectie kunt u op de website van Ooglift kijken www.ooglift.nl. Hier kunt u de verschillen zien tussen een aantal mensen die ook een ooglidcorrectie hebben gedaan. U kunt een afspraak maken via de website. Bij een afspraak kunnen al uw onbeantwoorde vragen worden beantwoord en zullen de deskundigen goed kijken wat het beste is voor u en uw ogen. Kijk online bij Ooglift voor alle verdere informatie.