Veranderen is een keuze
Image default
Health / Alternative

Consultancy over salariszaken

De salarisadministratie is voor velen een ingewikkeld proces. Maar al te vaak komt het voor dat loonadministraties niet op tijd rond zijn en er dan ook nog hiaten in zitten. Ook hoort CBBS regelmatig over toegekende schade als gevolg van verkeerde afdrachten of wordt er gevraagd om advies over het inrichten van de salarisadministratie. Dat is dan ook precies waar CBBS zich mee bezighoudt, namelijk het optimaliseren van en adviseren over de salarisadministratie. De experts van CBBS weten alles op het gebied van consultancy over salariszaken en zetten hun expertise in om ingewikkelde vragen hierover te beantwoorden. Heb jij hulp nodig bij de salarisadministratie? Lees dan snel verder of bekijk de website van CBBS voor meer informatie over de diensten!

De Consultant salarisadministratie van CBBS weten nagenoeg alles over zaken omtrent salarisadministratie en lonen. In het bijzonder kunnen wij jou daarom bijstaan bij de controle op in- en output, zoals loonstroken, maar ook op speciale regelingen en afdrachten. Het komt namelijk geregeld voor dat een werknemer een onjuist bedrag ontvangt over de gewerkte uren. Advies over het narekenen van salarissen is daarom een veelgevraagd advies, waar CBBS jouw geheel bij kan helpen! Andere problemen kunnen optreden wanneer er rekening gehouden moet worden met speciale regelingen als zwangerschapsverlof of ziekteregelingen. Ook merkt CBBS op dat arbeidsovereenkomsten niet overeenstemmen met loonstroken en de salarisadministratie. In dat geval is het ook belangrijk om daar kritisch naar te kijken en advies over te ontvangen, zodat hier in het vervolg geen onduidelijkheden over kunnen bestaan.

De salarisadministratie op orde krijgen, is vaak een lastige opgave. Wanneer je ergens eenmaal de mist in gaat, is het ingewikkeld om de weg terug te vinden. Gelukkig kunnen de experts van CBBS hun kennis, ervaring en expertise inzetten om jou uit de brand te helpen! Aarzel dus niet en neem contact op met een gespecialiseerde salaris consultant van CBBS.

https://www.cbbs.nl/