Veranderen is een keuze
Image default
Tweewielers

De Brompton electric is tegelijkertijd oud en nieuw

Zoekt u een elektrische vouwfiets, maar houdt u niet van de moderne uitstraling van de e-bikes van tegenwoordig? Dan is het een goed idee om een Brompton electric of Stromer elektrische fiets te kopen bij ZwaanBikes in Rotterdam. Deze fietsenwinkel is zeer veelzijdig. U kunt er terecht voor standaard stadsfietsen, maar ook voor elektrische fietsen als die van Brompton electric en een elektrische fiets van Stromer kunt u hier terecht. Daarnaast houdt men zich bezig met fietsenverhuur, ook aan toeristen die een dagje Rotterdam komen ontdekken.

Ontdek de diverse modellen van deze elektrische fietsen

Zowel de Brompton electric als de Stromer elektrische fiets zijn bij deze specialist in Rotterdam te koop in diverse modellen. Wat deze fietsen gemeen hebben, is dat zij de moderne technieken samenbrengen met een mooie, klassieke uitstraling. Hierdoor is het mogelijk om een handige vouwfiets te gebruiken tijdens bijvoorbeeld woon-werkverkeer, maar tegelijkertijd uw fietstochten lichter te maken dankzij de elektrische ondersteuning. Ook hebben zowel de Brompton electric als zijn broertje, de elektrische fiets van Stromer, een authentieke uitstraling. Hierdoor ziet de fiets er stijlvol uit. Een unieke combinatie van stijl en gemak dus. Daarnaast gaat de fiets jarenlang mee en blijft al die tijd prettig fietsen. De Brompton electric uit Rotterdam is ideaal om de omgeving te ontdekken..

Bezoek de winkel om alle modellen te bekijken

Zowel de Brompton electric als de Stromer elektrische fiets zijn bij ZwaanBikes in Rotterdam verkrijgbaar in verschillende modellen. Hierdoor is er altijd een fiets die bij u past. Ga snel een mooie fiets uitzoeken bij deze unieke fietsenwinkel, vlakbij Rotterdam Centraal. De ervaren medewerkers daar adviseren u graag en zorgen ervoor dat u op een passende fiets weer naar buiten rijdt. Op deze manier vermijdt u rug-, been- en knieklachten en kunt u vele veilige en prettige kilometers maken op uw Brompton electric of Stromer elektrische fiets.