Veranderen is een keuze
Image default
Zorg

Een 100% betrouwbare abortuskliniek

Abortusklinieken Haarlem & Amsterdam helpen meisjes en vrouwen bij ongewenste zwangerschap. Bij de kliniek werken artsen en verpleegkundigen die zijn gespecialiseerd in hulp bij zwangerschapsafbreking in het eerste en tweede trimester oftewel tot 22 weken. Je kunt er ook aankloppen voor goede anticonceptie-tips en voorlichting.

Abortus is in Nederland bij wet geregeld. Alleen in ziekenhuizen en klinieken met een vergunning mogen zwangerschapsafbrekingen uitgevoerd worden. Abortusklinieken Haarlem & Amsterdam beschikken over de vereiste licentie en zijn ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). Deze zorg-branchevereniging behartigt de belangen van de algemene ziekenhuizen, revalidatiecentra en de zogenoemde categoriale zorginstellingen. De abortusklinieken vallen binnen die laatste groep net als bijvoorbeeld oogziekenhuizen en epilepsieklinieken.

Meisjes en vrouwen die ongewenst zwanger zijn, kunnen bij abortusklinieken Haarlem & Amsterdam volledig anoniem een abortus ondergaan. De behandeling is gratis als je in Nederland woont en / of werkt. Het ministerie van Volksgezondheid, Wetenschap en Sport neemt de kosten voor zijn rekening. Vrouwen uit het buitenland zijn natuurlijk welkom, maar zij moeten wel betalen voor de ingreep.

Kies je voor een algemeen ziekenhuis, dan is de ingreep kosteloos op het eigen risico na. Voor de duidelijkheid: bij abortusklinieken Haarlem & Amsterdam geldt het eigen risico niet en hoef je dus helemaal niets te betalen. Het besluit nemen om naar een abortuskliniek te gaan, kan erg moeilijk en ingewikkeld zijn. Vind jij het lastig en sta je open voor hulp? Neem eens een kijkje op de site samennaardekliniek. Via deze site kun je je aanmelden voor een abortusbuddy. Je krijgt dan iemand toegewezen die met jou naar de kliniek gaat. Je hoeft die persoon niets te vertellen of uit te leggen als je dat niet wilt. Het gaat er puur om dat er iemand voor je is. Wat je wel en niet bespreekt, is helemaal aan jou.

Wil je een afspraak maken bij abortuskliniek Haarlem of abortuskliniek Amsterdam of zit je met een prangende vraag over de abortuspil?Je kunt op doordeweekse dagen bellen. Heb je in eerste instantie liever online contact, stuur dan een mail.

https://www.bloemenhove.nl/