Veranderen is een keuze
Image default
Zorg

Bestel veilig en eenvoudig al uw hulpmiddelen voor de zorg

Bent u een professional werkzaam in de zorgsector? Of bent u op leeftijd en leunt u dagelijks op bepaalde hulpmiddel, zodat u goed kunt blijven functioneren? Voor welke reden u nu op zoek bent naar zorg hulpmiddelen: bij Zorgthuiswinkel.nl, gevestigd in Rijen, vindt u ongetwijfeld alle artikelen die u nodig heeft. U kiest uit een ruim assortiment aan producten, die bovendien eenvoudig online te bestellen zijn. Bekijk het aanbod!

Een ruime selectie aan professionele hulpmiddelen

Zoekt u kwalitatief hoogwaardige hulpmiddelen voor u of uw patiënt? Bij Zorgthuiswinkel.nl kunt u terecht voor een ruime selectie aan hulpmiddelen voor de zorg. Een greep uit het assortiment:

• Toiletstoelen
• Douchestoelen
• Transferbeugels
• Rugsteunen
• Rolstoelen en rollators
• Handvatten en beugels
• Bedtafels

Alle hulpmiddelen voor ouderen, welke u vindt in het assortiment, zijn gegarandeerd duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Het hebben van goede hulpmiddelen voor in huis is immers van groot belang. Bent u slecht ter been? Of heeft u patiënt ondersteuning nodig bij een toiletbezoek of het lezen of eten in bed? Bij Zorgthuiswinkel.nl vindt u ongetwijfeld alle hulpmiddelen die het leven voor u of uw patiënt wat eenvoudiger maken. Of u nu handige hulpmiddelen voor persoonlijke hygiëne zoekt of producten die het uitvoeren van diverse activiteiten makkelijker maken: in deze webshop vindt u alle middelen die het dagelijks handelen maximaal ondersteunen.

Ontdek het assortiment en plaats uw bestelling

Zorgthuiswinkel.nl is een zeer erkende webshop en is beoordeeld met een keurmerk van WebwinkelKeur. Bestelt u iets bij deze online winkel, dan bent u ervan verzekerd dat u op een veilige en betrouwbare wijze hulpmiddelen voor in de zorg bestelt. Bij het plaatsen van uw bestelling betaalt u eenvoudig via online bankieren, waarna uw producten snel op het gewenste adres worden bezorgd. Bestelt u voor meer dan € 50,-? Dan profiteert u bovendien van een gratis verzending. U ziet het: bij deze webshop schaft u eenvoudig en voordeling zorghulpmiddelen aan.