Veranderen is een keuze
Image default
Vakantie

De meest interessante dingen om te doen op het eiland Fuerteventura

Fuerteventura is een geweldige plek om te bezoeken en vakantie te vieren met familie en vrienden. Door de diversiteit en de verbazingwekkende landschappen behoort deze plek tot de beste strandbestemmingen waar het gouden zand, het kristalheldere water en andere leuke rijactiviteiten aanwezig zijn om jouw vakantie ongelooflijk goed en memorabel te maken. Om jouw reis nog beter en mooier te maken, moet je de juiste bestemmingen en activiteiten uitkiezen. Hier hebben we de beste suggesties om interessante dingen te doen op Fuerteventura.

Bezoek het Oasis Park:

Oasis Park is het grootse en enige dierenpark van Fuerteventura dat de beste natuurlijke uitzichten biedt. De botanische tuin en verschillende soorten dieren en vogels trekken de aandacht van de bezoekers, terwijl ze de hele dag verbaasd en gelukkig rondlopen. Kinderen, volwassenen en iedereen van alle leeftijdsgroepen zullen een spannende en leuke tijd hebben hier, omringd door rust en vrede. De gemakkelijkste manier om het park te bezoeken is met de auto. Je kan een auto huren op de luchthaven of op jouw bestemming. Je kan op voorhand de prijzen van huurauto`s vergelijken op www.autospanje.nl

Ga naar het Eiland Lobos:

Een reis naar Lobos is cruciaal tijdens je bezoek aan Fuerteventura, omdat deze plek je iets nieuws, unieks en memorabel laat ontdekken. Je moet best je trip naar deze plek op voorhand reserveren omwille van de overdaad aan bezoekers gedurende het hele jaar. Het eiland heeft geen inwoners, er hangt een enorm rustgevend gevoel in de lucht. Je kan er genieten van de zwemmen in prachtige baaien en lagunes. Je hebt slechts 5 tot 6 uur nodig om het hele eiland te bezoeken, maar natuurlijk is er meer tijd nodig als je wil genieten van de activiteiten ter plaatse.

Ontdek de geschiedenis van Sotavento Beach:

Sotavento Beach is het meest interessante en aantrekkelijke punt van Fuerteventura, dat de aandacht van de bezoekers trekt vanwege de traditionele gebouwen en historische plaatsen. Je zal hier veel te weten komen over de authentieke cultuur van deze plaats, terwijl het vol staat met prachtige bloemen die voor een adembenemend uitzicht zorgen. De grote witte gebouwen vertellen je veel over het verleden en de geschiedenis van deze stad, wat zowel informatief als plezierig is voor degenen die er naartoe gaan.

Geniet van de zeevruchten in El Cotillo:

Een andere plaats bezoeken, betekent genieten van al het unieke van die plaats waar het eten op de eerste plaats komt. Hoewel veel restaurants beroemd zijn op Fuerteventura, steekt El Cotillo er toch bovenuit omwille van zijn heerlijke zeevruchten. Je zal niet in staat zijn om de smaak van zwarte en oranje zeevruchten te vergeten, terwijl de gegrilde octopus ook iets is wat je niet mag missen bij het samenstellen van je menu.

Península de Jandía Ride:

Península de Jandía is een plek die de moeite waard is om doorheen te rijden vanwege de steile kliffen, verbazingwekkende lege vlaktes waar de wegen zo glad zijn gemaakt dat je een fantastische rijervaring zal hebben. Je zal deze plek kunnen verkennen met de 4WD bus naar Cofete, je kan opstappen bij Morro Jable. Zij bieden ook de beste kortingen aan. Het zal een memorabele rit worden waar je kan genieten van de prachtige uitzichten op bergen, kliffen en landschappen terwijl je de indruk krijgt dat je ertussen vliegt.

https://www.autospanje.nl