Veranderen is een keuze
Image default
Vakantie

Glamping ook mogelijk voor groepen

Er zijn allerlei redenen te verzinnen waarom je op zoek kunt zijn naar groepsaccommodatie. Misschien ben jij dit jaar verantwoordelijk voor het teambuilding weekend. Of mag je het weekendje weg organiseren met de hele familie, je vriendengroep of je jaarclub. Wat je reden ook is, wanneer je een of meerdere overnachtingen zoekt voor een grotere groep, staat je een uitdaging te wachten.

Want ga er maar aan staan: de een wil een groter bed, de ander kan moeilijk traplopen en weer een derde vindt het vooral belangrijk dat er een fatsoenlijke keuken (met koffiezetapparaat aanwezig is). Het vinden van een goede locatie is best een puzzel. Maar wie weet hebben we de oplossing voor je: kijk eens naar de mogelijkheid die glamping te bieden heeft.

Glamping, ook bekend als luxueus kamperen, is een vorm van kamperen waarbij je wel de lusten, maar niet de lasten hebt. Voor een kort (of lang) verblijf met groepen is het echt ideaal. De accommodatie is helemaal voor je in orde gebracht voordat je aankomt. Dankzij de ongelofelijk complete uitrusting heb je in de safaritent of lodge alles wat je maar kunt verlangen.

Je eigen plekje

Tegelijkertijd beleef je met glamping het avontuurlijke van kamperen. Als je met de groep naar de glamping gaat, heb je veel gezamenlijke ruimte én een plekje waar je jezelf kunt terugtrekken. Het is iets heel anders dan gebruikelijk. Je bent in een andere omgeving. Het bedrijfsuitje wordt daardoor effectiever, en het familieweekend voelt als een korte vakantie.

Onderneem overdag leuke activiteiten in de omgeving, kom tot rust in het zwembad en sluit af met een overheerlijke barbecue.

De betere glampings, zoals deze zijn te vinden op www.glampings.com hebben uitgebreide faciliteiten. Denk aan een restaurant, een zwembad en een animatieprogramma voor de kinderen. Dankzij deze voorzieningen kom je, zelfs als organisator van het weekend, bij glamping helemaal tot rust.

Bekijk de mogelijkheden voor glamping met groepen op www.glampings.com en kies de glamping die het beste bij je past. Er is voor iedere voorkeur een goede glamping, dus we zijn er van overtuigd dat ook jij een fijne tijd tegemoet gaat.