Veranderen is een keuze
Image default
Woningen

Dit is dé beddenzaak in regio Etten-Leur

Bent u op zoek naar een beddenzaak nabij Etten-Leur die kwalitatief hoogwaardige bedden en beddengoed verkoopt én goede service verleent? Dan eindigt uw zoektocht bij Slaapcomfort Jack Suykerbuyk in Sint Willebrord. Een M Line boxspring, Auping matras, Ergosleep kussen en een Kuperus topdekmatras: dit is nog maar een kleine greep uit het aanbod van deze beddenwinkel. Altijd lekker slapen, dat is waar dit familiebedrijf voor gaat. Dit doen ze onder andere door middel van een slaaptest, zodat u weet welk type matras en kussen het best bij uw lichaamshouding past.

Test uw slaap-DNA

Deze beddenzaak in regio Etten-Leur onderscheidt zich door u een slaaptest aan te bieden. Het is namelijk ontzettend vervelend als u niet goed slaapt en eigenlijk nog vermoeider wakker wordt dan dat u de vorige avond naar bed ging. Indien dit ook uw geval is, is uw bed en/of kussen aan vervanging toe. Bij Slaapcomfort Jack Suykerbuyk loopt u binnen voor een slaaptest. Dit duurt ongeveer acht minuten. Het bed past zich hierbij aan op uw lichaam en brengt het patroon van uw drukpunten in kaart. Hieruit komt uw slaap-DNA, waarna de professionals u adviseren over het perfecte bed voor u. Misschien is dit wel een prachtige M Line boxspring: een van de beste boxsprings in de branche!

De komende tien jaar slaapt u weer heerlijk

Voor een M Line, Auping of Caresse boxspring gaat u langs dé beddenzaak nabij Etten-Leur! U vindt Slaapcomfort Jack Suykerbuyk in Sint Willebrord, langs de A58, waar u warm wordt verwelkomd door een van de professionals. Met tientallen jaren aan ervaring in het vak, wordt u zeker uitstekend verder geholpen. Verder heeft u natuurlijk ook ruime keuze met ruim 1200 vierkante meter aan slaapsystemen, matrassen, bodems, maat- en slaapkamerkasten et cetera. Ontdek het vandaag al door gewoon even naar binnen te wandelen.