Veranderen is een keuze
Image default
Dienstverlening

Een bestelbus huren en exact weten wat u betaalt

Wie wil er nu geen bestelbus huren en bij het afleveren exact weten wat de rekening is? Dat kan als u een bestelbusje of personenbusje besluit te huren kilometervrij. Een dergelijk contract betekent dat u dagelijks een bepaald bedrag huur betaalt en dat u daar zoveel of zo weinig kilometers mee kunt maken als u wilt. Goede verhuurbedrijven zoals Blue Rent a Car bieden deze optie aan. Het geeft u duidelijkheid, maar ook gemoedsrust, want u hoeft zich dan geen zorgen te maken als u meer rijdt dan verwacht. Het huren van een bestelwagen doet u dus kilometervrij.

De kosten voor het kilometervrij huren van een bestelwagen

De kosten die u heeft als u kilometervrij een bestelbus gaat huren of een personenbusje wilt huren zijn simpel. Bij het ophalen betaalt u een borg en deze is vaak een paar honderd euro. Dat geld krijgt u terug als u het busje netjes en zonder schade terugbrengt. De huurprijs per dag spreekt u af met het verhuurbedrijf en daar zitten de kilometers die u maakt al bij inbegrepen. Verder betaalt u uiteraard de brandstof die u gebruikt er wordt er na het huren van de bestelwagen van u verwacht dat u deze met een volle tank weer terugbrengt.

Ervaar vrijheid met het huren van een busje

Een bestelbus huren kilometervrij geeft u meer vrijheid. U weet bij het huren van de bestelwagen hoeveel u per dag betaalt en voor dat bedrag mag u heel Europa door rijden, mocht u dat willen. Het aantal kilometers dat u maakt hebben geen invloed op het bedrag onder de streep als u terugkomt. Door een personenbusje te huren kilometervrij bent u dus in staat om te doen en laten wat u wilt, zo lang u de dagelijkse huur betaalt aan het einde en de auto netjes aflevert. Dat geeft vrijheid, want de kilometerteller kan uw prijs niet beïnvloeden.