Veranderen is een keuze
Image default
Gezondheid

Een hoortoestel kopen dat past bij uw behoeften doet u hier

Heeft u moeite met horen en bent u op zoek naar een audicien in de omgeving van Vlaardingen waar u een geschikt hoortoestel kunt kopen? Van Gent Hoortoestellen in Vlaardingen is de specialist die u hierbij gaat helpen. De experts van deze winkel luisteren aandachtig naar uw probleem en voorzien u van een betrouwbaar advies. Bij Van Gent Hoortoestellen krijgt u een uitgebreide gehoortest, zo weten de specialisten precies welk type hoortoestel u het best kunt kopen. Een oog voor detail is vereist wanneer u op zoek bent naar een geschikt toestel. Ieder gehoorprobleem is namelijk anders, dit resulteert in een ander hoortoestel voor elk gehoorprobleem. Bij de aanschaf vindt u het natuurlijk prettig wanneer een specialist u op de hoogte brengt van alle mogelijkheden. Bij deze betrouwbare specialist bent u ervan verzekerd dat u het juiste hoortoestel gaat kopen dat voldoet aan uw wensen.

Deskundig advies én een groot aanbod aan hoortoestellen op één plek

Bij Van Gent Hoortoestellen kunt u rekenen op een deskundig advies. Deze audicien begrijpt als geen ander dat het belangrijk is om zorgvuldig te kijken naar uw situatie en behoeften op het gebied van hoortoestellen. In de winkel bieden ze enkel merken van hoogwaardige kwaliteit aan, met veel innovatieve technologieën. Wanneer u een keuze gaat maken tussen topmerken zoals Widex, Phonak, Beltone en ReSound, worden alle opties uitgebreid en transparant met u doorgenomen. Bij deze specialist begrijpen ze dat u het misschien niet prettig vindt om een hoortoestel te kopen. Gelukkig zijn veel hoortoestellen in het aanbod nagenoeg onzichtbaar! Daarnaast zijn ze ook nog eens erg comfortabel. Zo heeft uw omgeving, en uzelf, haast niet door dat u een hoortoestel draagt. Zo ervaart u geen hinder door het dragen van uw hoortoestel.

Laat uw hoortoestel vergoeden door uw zorgverzekeraar

Doordat deze audicien contracten heeft met een groot aantal zorgverzekeraars, worden de hoortoestellen in de meeste gevallen volledig vergoed door uw zorgverzekering. Het is afhankelijk van uw zorgpolis, maar de kans is groot dat u het nieuwe toestel niet zelf hoeft te betalen. Bekijk het uitgebreide assortiment op de website en maak vrijblijvend een gratis afspraak om een gehoortest te doen. 

https://hoortoestellen-vangent.nl/