Veranderen is een keuze
Image default
Banen en opleidingen

Intercedent

Jouw verantwoordelijkheden

Welk sportveld heb je betreden? Bekende sportlocaties, evenementen, vakantieparken en restaurants. Als intermediair entertainer ben je het aanspreekpunt voor diverse grote horeca gerelateerde bedrijven in de omgeving. Een goede uitdaging, toch?

Als adviseur ben je van plan om dagelijks tientallen horecamedewerkers verschillende klantenservice te bieden. Een doelgroep zal je verrassen, maar je moet er ook voet aan de grond krijgen. Voor hen zijn jij en je collega’s de eerste contacten. Je hebt dagelijks veel contact met klanten en flexibele krachten. In de meeste gevallen zijn ze zeer tevreden, maar je moet ook bestand zijn tegen de druk van ontevreden en belangrijke klanten en uitzendkrachten. Duidelijke communicatie en stressbestendigheid zijn daarom natuurlijk erg belangrijk!

Voor flexwerkers heb je te maken met zaken als inschrijving, betaling en natuurlijk het werven van nieuwe medewerkers. In ruil daarvoor krijg je veel positieve energie en een goed team van medewerkers. Je kunt tenslotte iemand helpen aan een leuke baan in de horeca!

Ook de rol van accountmanager is een belangrijke intermediaire taak. Je bent niet alleen het aanspreekpunt voor flexwerkers, maar ook het aanspreekpunt voor klanten. Dit betekent dat u elke dag met klanten communiceert over de kwaliteit en kwantiteit van de producten die u levert, maar dat u ook met klanten communiceert tijdens de evaluatie- en incheckperiode. Inchecken kan soms buiten kantooruren plaatsvinden, u krijgt uiteraard een goede vergoeding.

De planning van het cateringpersoneel kostte veel tijd en energie. Je krijgt de service via een online tool, en onze medewerkers hebben daarin hun beschikbaarheid ingevuld. U plant en bevestigt de service en laat uw klanten vervolgens weten wie ze kunnen verwachten. U brieft uw medewerkers en zorgt ervoor dat ze werkklaar zijn. Wij zijn op zoek naar een controller!

Wat bieden wij jou?

 • Uitdagend zakelijk werk, je behandelt klanten elke dag;
 • Goede arbeidsvoorwaarden: startsalaris is jaarcontract, startsalaris is € 2.100 tot € 2.300 per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van kennis en relevante werkervaring);
 • U kunt de laptop, telefoonvergoeding en simkaart ook privé gebruiken en een uitstekende reiskostenvergoeding;
 • Royaal maandelijks bijstandsbudget, je kunt ervoor kiezen om extra vrije dagen op te nemen of om fietsen, tablets, sportabonnementen of trainingen enz. Te kopen;
 • Interessante bonussen en de mogelijkheid om twee keer per jaar persoonlijke prestatiebonussen te krijgen.

Over jou

 • Je hebt een hoog niveau van werk en denkvermogen, en je kunt fulltime studeren;
 • Je hebt ervaring in de horeca of een branchegerelateerde en servicegerichte functie;
 • U kunt uw eigen vervoer gebruiken;
 • Je werkt graag zelfstandig en creatief, bent oplossingsgericht, krijgt verantwoordelijkheid en toont initiatief;
 • Je kunt het omschrijven als iemand die assertief, moedig en overtuigend is;
 • Je weet het overzicht te bewaren, prioriteiten te stellen en weet het werk goed te plannen en te organiseren.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werk-horeca.html